<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Kun vahvat yhdistyvät

Roclan trukit ovat nyt osa Mitsubishi Forklift Trucks -tuoteperhettä.

Viimeiset 80 vuotta Rocla on palvellut suomalaisten yritysten logistiikkatarpeita, ja hyvin palvelikin. Rocla Solutions Oy on nykyisin Logisnext Finland Oy, joka on edelleen suomalaisten yritysten sisälogistiikan luottokumppani koko elinkaaren ajan.

Tutut tuotteemme myymme jatkossa Mitsubishi Forklift Trucks -tuotemerkillä. Vaikka Rocla-merkkiset trukit ovat enää hienoa suomalaista teollisuushistoriaa, Roclan arvostettu osaaminen voi edelleen hyvin.

Edelleen me ratkaisemme teidänkin liiketoimintanne kannalta kriittisiä sisälogistiikan haasteita. Edelleen meiltä löytyy luovimmat ratkaisut ja maan paras huoltoverkosto. Edelleen me tuotamme bisneskriittistä informaatiota IoT-ratkaisuilla, jotta te voitte optimoida laitekantaanne ja kehittää liiketoimintaanne.

Nyt meillä on kuitenkin enemmän muskelia erilaisten sisälogistiikan haasteiden ratkomiseen, kiitos Mitsubishi Logisnext -konsernin.

Mukaamme on liittynyt Bernerin trukkiliiketoiminta, eli meidän tuote- ja ratkaisuvalikoimamme on entistäkin monipuolisempi.

Haemme ratkaisuja, joista koituu säästöä teidän logistiikkakustannuksissa vuosi toisensa jälkeen. Emme tuijota vain ostohintaa, vaan mietimme koko elinkaarta. Asiakkaidemme saama hyöty on toimintamme keskiössä.

Meillä on vuosikymmenten kokemus erilaisista ratkaisuista mitä erilaisimmilla laitteilla ja palveluilla. Meillä oli jo entuudestaan parempi huoltoverkosto kuin kellään tässä maassa, ja uudistumisen myötä tuli resursseja parantaa vasteaikoja entisestään.

Olemme kouluttaneet viimeisten vuosien aikana varmaan valtaosan tämän maan trukkimekaanikoista – ei tarvitse pitkään miettiä, missä on osaavin huoltotoiminta.

Olipa trukin käyttötarpeenne millainen tahansa, tänä päivänä meiltä löytyy siihen sopiva ratkaisu.