<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Sähköisiin trukkeihin siirtyminen

näkyy Pohjois-Suomessa

AriPellikka

 

Oulun alue ja koko Pohjois-Suomi on tällä hetkellä kovassa nosteessa. Alueelle investoidaan ja sinne on valmistumassa useita isoja teollisuusprojekteja ja olemassa olevat yritykset laajentavat toimintaansa. Erityisesti kartonki- ja selluteollisuus on alueella vahvaa.

Perinteisesti teollisuudessa tavaran siirtoon on käytetty monipuolisia vastapainotrukkeja.

–Yhä enemmän näkyy kiinnostus siirtymisestä sähköisiin vastapainotrukkeihin polttomoottorikäyttöisten sijaan. Myös digitaaliset palvelut sekä automaation kiinnostuksen lisääntyminen on havaittavissa kentällä, kertoo Logisnext Finlandin Pohjois-Suomen aluemyyntipäällikkö Ari Pellikka.

Esimerkiksi viime vuonna lanseerattu, Suomessa suunniteltu sähköinen vastapainotrukki 4,0-5,5 tn EDiA XL haastaa polttomoottoritrukit monipuolisuudellaan ja ajettavuudellaan. Kuten myös koko EDiA sähkökäyttöisten vastapainotrukkien perhe.

Logisnext Finlandin edustus alueella on vahvaa. Yrityksellä on siellä oma aluemyyntipäällikkö, puolisen kymmentä huoltomekaanikkoa sekä jälleenmyyjiä. Myös Rovaniemellä on oma huoltopiste.

Pohjois-Suomen myynnistä Logisnext Finlandilla vastaa kokenut trukkikonkari Pellikka. Hänen mielestään alueen ja asiakkaiden tunteminen on tärkeätä. Asiakkaat arvostavat sitä, että heille puhutaan omalla murteella. Ja että myyjä tietää, mistä puhuu. 

Pohjoisen Suomen aktiivisuudesta kertoo myös toukokuussa järjestettävät Pohjoinen Teollisuus –messut, jossa Logisnext Finlandilla on yhteisosasto yhdessä Intolog-ketjun kanssa.

–Alun perin messut piti järjestää jo pari vuotta sitten, mutta sitten korona-epidemia siirsi messuja. Lopultakin pääsemme taas kokoontumaan turvallisesti, Pellikka iloitsee.

Ja lupaa että messuilla esitellään myös Mitsubishi Forklift Truckisin sähköisiä vastapainotrukkeja sekä monipuolisia Combilift koneita.