<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Lopultakin saamme taas tarjota teille lähikoulutuksia

Aina parillisen viikon tiistaina

8.3. kansainvälisenä naistenpäivänä avaamme lähes kahden vuoden tauon jälkeen kaikille avoimet lähikoulutukset. Juhlan kunniaksi itse Logisnext Finlandin toimitusjohtaja Jukka Viinikainen avaa tilaisuuden ja aiomme järjestää muutenkin pieniä yllätyksiä päivän kunniaksi.

Olemme tarjonneet suosittuja trukinkuljettajakoulutuksia jo vuodesta 1987 alkaen ja vuosittain koulutamme tuhansia kuljettajia ja näiden esimiehiä. Olemme yksi Suomen suurimmista trukinkuljettajakouluttajista.

Päivän kestävällä trukinkuljettajankurssilla perehdytään sekä teoriaan että harjoitellaan työtä käytännössä. Kurssin suorittaneet henkilöt saavat trukinajokortin ja kurssitodistuksen. Kurssiin kuuluu ajokoe ja tarpeen mukaan ajokoulutusta erilaisilla trukkityypeillä.

Korona-aikana tarjosimme trukinkuljettajien ja heidän esimiestensä koulutusta liveverkkokursseina. Aiomme jatkaa niidenkin tarjoamista ja jatkossa aina parillisten viikkojen tiistaina tarjoamme koulutuksessa lähikursseina Vantaan toimipisteessämme ja parittomien viikkojen tiistaisin vuorostaan tarjolla on liveverkkokursseja.

Kysy lisää koulutusmyynti@logisnext.eu p. 020 778 1306  tai ilmoittaudu suoraan sähköisesti.