<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content
pitkän tavaran käsittelyyn

combilift c-sarja

Combiliftin C-sarja on suunniteltu helpottamaan pitkien taakkojen siirtämistä tekemällä kolme trukkia samaan pakettiin, kylkitrukki, vastapainotrukki ja kapeakäytävätrukki. Tämä vallankumouksellisen trukin suunnittelun ansiosta taakkoja voidaan liikuttaa ketterästi ja varastoida pienempään tilaan ja oviaukot voivat olla huomattavasti kapeampia kuin vastapainotrukilla toimiessa ja näin ollen parantaa tuottavuutta, ja nopeuttaa ja helpottaan taakkojen käsittelyä.


Combilift C-sarjassa voidaan pyörien suuntaa vaihtaa nappia painamalla ja näin ollen liikkua mihin suuntaan tahansa. Tämän pyörien 4-tie ominaisuuden ansiosta trukilla voidaan ajaa pitkien taakkojen kanssa kapean oviaukon läpi ja liikkua ahtaassa varastossa tai pihamaalla luotettavasti ja äärimmäisen turvallisesti.

Combiliftin C-sarjan kapasiteetti on 2500 kg - 25000 kg ja nostokorkeus 12 metriin saakka. Voimanlähteenä yleisin on nykypäivänä ympäristöystävällinen sähkö, mutta trukki voidaan myös toimittaa polttomoottori toimisena. Jokaisen kolmen pyörän vedon ja suurien renkaiden ansiosta trukilla voi käyttää joustavasti läpi vuoden Suomen vaihtelevissa ja vaativissa olosuhteissa.

Avainominaisuudet

käyttövoima

käyttövoima

Löytyy sekä diesel-, kaasu- ja sähkökäyttöiset trukit.

laaja kapasiteetti

laaja kapasiteetti

Combilift C-sarjan kapasiteetti on 2 500 - 25 000 kg.

monitietrukki

monitietrukki

C-sarjan monitietrukki liikkuu saumattomasti jokaiseen suuntaan, minkä ansiosta varastointitila lisääntyy jopa 50 %.

turvallisuus

turvallisuus

C-sarjan monitietrukit on suunniteltu lisämään työturvallisuutta pitkien materiaalien käsittelyssä.

Sekä ulos että sisälle

Sekä ulos että sisälle

C-sarjan trukkeja voi käyttää sekä ulkona että sisällä.