Skip to content

SBV12 -16P(I)(S) -sarja

Intuitiivinen trukki turvallisiin toimintoihin
  • Käyden ajettava pinontatrukki
  • 1,2-1,6 Tonnia
  • 24 volttia
  • Vaihtovirta
AXIA EM sarja

Monipuolinen 1,2 ja 1,6 tonnin AXiA EM -pinontatrukkimallisto on täydellinen valinta keskikorkeaan pinontaan kapeissa tiloissa.

AXiA EM -pinontatrukkia on helppo ajaa intuitiivisen ohjaustehostimen ansiosta. Näin kuljettaja voi työskennellä varmasti ja turvallisesti ja varmistaa sujuvan, nopean ja tuottavan toiminnan.

Luvattoman käytön estämiseksi trukissa on vakiona PIN-koodi. Tämä tarkoittaa, että käyttäjän suoritusta voidaan seurata.

Malli Kapasiteetti
SBV12P 1250kg
SBV12P(I) 1250kg
SBV16P 1600kg
SBV16P(I) 1600kg
SBV16P(S) 1600kg

Avainominaisuudet

Tehokas AC-ajomoottori

Tehokas AC-ajomoottori

Tämä tarjoaa sujuvan, hiljaisen, hallitun toiminnan, pidemmät työvuorot ja vähemmän huoltoa. Se antaa ajonopeudeksi jopa 8,5 km/h, myös kuorman kanssa.

Ergonominen ohjausaisa

Ergonominen ohjausaisa

Kävellen ajettavassa tilassa molemmilta puolilta käytettäväksi suunnitellussa trukissa on suuret, selkeät painikkeet, joiden ansiosta käyttäjät voivat keskittyä suoritettavaan työtehtävään.

Helpot nosto- ja laskuohjaimet

Helpot nosto- ja laskuohjaimet

Selkeiden, suurten painikkeiden ansiosta kuljettajat voivat nostaa ja laskea kuormia helposti ja turvallisesti. Mikä parasta, ohjaimet sopivat kaiken kokoisille käsille - myös käsineet kädessä.

Li-ion-akku (lisävaruste)

Li-ion-akku (lisävaruste)

Tämä lisävaruste mahdollistaa nopean latauksen ja minimoi huoltotarpeen – ei kalliiden lisäakkujen tarvetta eikä aikaa vieviä akunvaihtoja.

Helppokulkuinen ajotaso

Helppokulkuinen ajotaso

Ohjaamoon kulkua helpottavassa valurautatasossa on matala askelmakorkeus ja erinomainen vaimennus. Se on suunniteltu helppoon, mukavaan ja turvalliseen käyttöön.

Nopea pääsy akkuun

Nopea pääsy akkuun

yhdessä akkukärryjen ja akun varaustilan näytön kanssa varmistaa nopeat ja helpot tarkastukset ja huollon.

Sähköinen ohjaus

Sähköinen ohjaus

Tämä lisävaruste mahdollistaa sujuvat, energiatehokkaat ja tasaiset toiminnot vetopyörän täysien ominaisuuksien (180°) ansiosta ohjausaisan ollessa 90°:een kulmassa.