Skip to content

FB16-20A(C)N-sarja

Älykkäin ketterin
  • Sähkökäyttöinen vastapainotrukki
  • 1,6-2,0 Tonnia
  • 4 pyörät
  • 48 volttia
  • Vaihtovirta
EDiA EM Sarja

Esittelyssä EDiA EM. Se on markkinoiden älykkäin trukki ja myös yksi kestävimmistä. Tämä lukuisia ominaisuuksia sisältävä trukki tarjoaa ohjattavuutta, tehoa ja luotettavuutta, jota voi odottaa vain Mitsubishilta.

Suorituskykyisiksi suunnitellut ja 48 voltin kolmivaihemoottoreilla varustetut kolmi- ja nelipyöräiset sähkötrukit toimivat intuitiivisesti ja mukauttavat suorituskyvyn yksittäisen käyttäjän mukaan.

EDiA EM:n hienostunut ohjelmisto analysoi trukin käyttäytymistä reaaliajassa ja mukauttaa sen automaattisesti turvalliseksi mutta tuottavaksi suorituskyvyksi.

Malli Kapasiteetti
FB16ACN 1600kg
FB16AN 1600kg
FB18ACN 1800kg
FB18AN 1800kg
FB20AN 2000kg

Avainominaisuudet

Litiumionivaihtoehto

Litiumionivaihtoehto

Tämä vaihtoehto tarjoaa 40% paremman hyötysuhteen kuin perinteinen lyijyhappoakku - ja minimoi käyttäjän virheiden riskin.

<strong>Sensitive Drive System</strong>

Sensitive Drive System

Tämä on intuitiivinen apu kuljettajalle. Se parantaa turvallisuutta säätämällä asteittain tehoa ohjauskulman sekä jalka- ja sormikäyttölaitteen käyttönopeuden mukaan.

<strong>Intelligent Cornering System</strong>

Intelligent Cornering System

Säätää automaattisesti trukin nopeuden ohjauskulman mukaan. Tämä lisää käyttäjän ja työpaikan turvallisuutta, parantaa tuottavuutta ja vähentää renkaiden kulumista.

<strong>Automatic Hill Hold</strong>

Automatic Hill Hold

Estää taaksepäin vierimisen - jopa täydellä kuormalla erittäin jyrkillä rampeilla - ja varmistaa turvallisemman ja nopeamman lastauksen/purkamisen. Lisää käyttäjän turvallisuutta ja parantaa samalla tuottavuutta ja vähentää tuotevaurioita.

Hyvä näkyvyys

Hyvä näkyvyys

EDiA tarjoaa 360°:een näkyvyyden. Sen optimoitu masto, ohjauspyörä, kojelauta ja vastapainorakenne maksimoivat näkyvyyden kuormaan, haarukoihin ja etu-/takapyöriin, mikä varmistaa käyttöturvallisuuden ahtaissa tiloissa.

Tarpeenmukainen Feather Touch -ohjaus

Tarpeenmukainen Feather Touch -ohjaus

Täyselektroninen ohjaus tarpeenmukaisella tehostuksella säästää energiaa jopa 20%, mikä mahdollistaa pidemmät vuorot ja parantaa tuottavuutta.

Pieni kääntösäde

Pieni kääntösäde

Erinomaisen ohjattavuuden ansiosta tämä trukki ei vaadi paljon käytävätilaa, mikä mahdollistaa varastotilan maksimaalisen hyödyntämisen.

<strong>Passive Sway Control</strong>

Passive Sway Control

EDiA vaimentaa nostetun kuorman liikkeet (yli 3,0 metrissä) kompensoimalla alustan mikroliikkeet parhaan mahdollisen mukavuuden ja tuottavuuden saavuttamiseksi.

Eri suorituskykytiloja

Eri suorituskykytiloja

Valitse 'Eco' pitkille vuoroille ja uusille tai kokemattomille kuljettajille tai 'Pro' intensiiviseen käyttöön, jossa aikataulut painavat päälle.

Ultramukava ohjaamo

Ultramukava ohjaamo

Tilavaan jalkatilaan mahtuvat koon 50+ (EU) jalkineet, mikä varmistaa - käyttäjän koosta riippumatta - luonnollisen ja ergonomisen jalkojen asennon.

Helppo kulku ohjaamoon

Helppo kulku ohjaamoon

Erikoissuuri askelma ja ergonomiset kahvat takaavat turvallisen pääsyn ohjaamoon. Helppo kulku ohjaamoon vähentää käyttäjän polvien, selän ja kantapäiden rasitusta.