<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content
AXiA XL - SBS12N2TF-sarja

SBS12N2TF-sarja

Suurenna varastotilaa Kaksinkertaista ulottuvuus
  • Pinontatrukki | Istuen ajettavat teleskooppihaarukoilla
  • 1,2 Tonnia
  • 24 volttia
  • Vaihtovirta

Istuen ajettavat AXiA-pinontatrukit ovat joustava ja kustannustehokas valinta pinoamiseen ja sisäiseen kuljetukseen varastoissa, valmistuslaitoksissa ja kaikkialla, missä tarvitaan turvallista ja tehokasta pinoamista. Näihin tehtäviin käytetään useimmiten ajoläpällä varustettuja lavansiirtovaunuja, mutta niillä on yleensä pienemmät maksiminostokorkeudet.

AXiA XL -mallien teleskooppihaarukat mahdollistavat pitkien kuormien joustavamman käsittelyn ja kahden paikan syvyisten varastopaikkojen kanssa työskentelyn. Kahden paikan syvyisiin varastopaikkoihin mahtuu neljä kuormalavaa käytävien väliin, mikä pienentää varastointikustannuksia neliömetriä kohden jopa 17% ja lisää kuormalavapaikkoja 25–30%.

Monissa yrityksissä käytetään pinoamiseen työntömastotrukkeja, vaikka niitä voidaankin pitää tehtävään ylimitoitettuina. Jos työ vaatii nostamista enintään 7 m:n korkeuteen, istuen ajettava AXiA-pinontatrukki on erinomainen, edullinen vaihtoehto.

Malli Kapasiteetti
SBS12N2TF 1200 kg

Avainominaisuudet

Mitsubishi AXiA XL - SBS12N2TF-sarja - Miniohjauspyörä ja kelluva käsinoja

Miniohjauspyörä ja kelluva käsinoja

Tämä ergonomisesti säädettävä hallintajärjestely tekee käytöstä paljon miellyttävämpää kuljettajalle pitkien vuorojen aikana. Se ei pelkästään minimoi väsymistä pitäen kuljettajat keskittyneempinä ja tuottavampina vaan vähentää jännetuppitulehduksen sekä muiden niskan ja hartioiden rasitusvammojen riskiä, jotka ovat yleinen kuljettajan poissaolon syy, johon liittyy kustannuksia.

Mitsubishi AXiA XL - SBS12N2TF-sarja - Enhanced Stability System (ESS)

Enhanced Stability System (ESS)

Erittäin vakaan alustan rakenteen lisäksi automaattiset järjestelmät alentavat automaattisesti kiihtyvyyttä jyrkissä käännöksissä ja vähentävät ajonopeutta, kun haarukat ovat yli 1,2 metrin korkeudessa.

Mitsubishi AXiA XL - SBS12N2TF-sarja - Kätevä lataus

Kätevä lataus

Ulkoinen akkupistoke helpottaa lyijyakkujen lataamista ilman sisäisen liitännän irrottamisen tarvetta. Turvallisuuden vuoksi trukkia ei voi käyttää, kun se on kytketty lataukseen. (Lisävaruste).

Mitsubishi AXiA XL - SBS12N2TF-sarja - Teleskooppihaarukat

Teleskooppihaarukat

Sen lisäksi, että ne mahdollistavat kahden paikan syvyisen pinoamisen käyttämisen varastossa, ne voidaan levittää kahden kuormalavan tai pitkien tavaroiden kuljettamista varten. Lisäksi ne ulottuvat pidemmälle rekkojen lavoille ja kuljetushihnoille, joten kuormaaminen ja purkaminen voidaan tehdä yhdeltä puolelta.

Mitsubishi AXiA XL - SBS12N2TF-sarja - Litiumioniakku

Litiumioniakku

Li-ion Battery Technology logo Tämä vaihtoehto mahdollistaa nopean latauksen ja minimoi huollon – poistaen kalliiden ylimääräisten akkujen ja aikaa vievien vaihtojen tarpeen. (Lisävaruste).

Mitsubishi AXiA XL - SBS12N2TF-sarja - 360° ohjaus

360° ohjaus

360-Mini logo Mahdollistaa pehmeän kääntymisen ilman 3-pistekäännöksen pysähdystä. Se ei pelkästään säästä aikaa jokaisessa käännöksessä – mistä tulee paljon säästöä vuoron aikana – vaan kohdistaa myös vähemmän voimaa kuormaan. Tämä tekee käytöstä nopeampaa, turvallisempaa ja vakaampaa. (Lisävaruste)