<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

RB14-25N2(H)(S)(C)(X) Series

Yllä uusiin korkeuksiin suorituskyvyssä ja tuottavuudessa
  • Työntömastotrukit
  • 1,4-2,5 Tonnia
  • 48 volttia
  • Vaihtovirta
SENSiA EM TEHOKKAISIIN TOIMINTOIHIN.

SENSiA EM on suunniteltu tehokkaisiin toimintoihin. Sen erittäin herkkä ohjausjärjestelmä ja progressiiviset, moduloidut sormenpäävastekäyrät antavat käyttäjille mahdollisuuden työskennellä täydellä tarkkuudella ja varmuudella.

Kahden valittavan käyttötilan ansiosta SENSiA EM voidaan mukauttaa käyttäjän mukaan. PRO-tila on täydellinen kokeneelle, ihanteellista suorituskykyä hakevalle varastohenkilöstölle, kun taas ECO-tila tekee luontevan käsittelyn helpoksi aloittelijoille. Huoltoteknikko voi myös mukauttaa SENSiA EM:n asetukset erityistarpeiden mukaan.

Tilava ohjaamo ja ergonominen käsinoja takaavat käyttäjien mukavuuden, turvallisuuden ja keskittymisen pisimpienkin työvuorojen aikana.

Malli Kapasiteetti
RB14N2HS 1400 kg
RB14N2S 1400 kg
RB16N2 1600 kg
RB16N2C 1600 kg
RB16N2H 1600 kg
RB16N2HC 1600 kg
RB16N2HS 1600 kg
RB16N2S 1600 kg
RB20N2H 2000 kg
RB20N2X 2000 kg
RB25N2X 2500 kg

Avainominaisuudet

<strong>Sensitive Drive System</strong>

Sensitive Drive System

Intuitiivinen kuljettajan avustinjärjestelmä lisää turvallisuutta. Suorituskykyä hallitaan ohjauskulman sekä jalka- ja sormisäätimien nopeuden mukaan.

<strong>Passive Sway Control</strong>

Passive Sway Control

Ei viivettä odotettaessa maston huojunnan lakkaamista. Yhdessä alan jäykimmän maston kanssa SENSiA tarjoaa korkeimmat mahdolliset sykliajat.

Patentoitu Mitsubishi <strong><span style=text-transform:none;>VisionMast</span></strong>

Patentoitu Mitsubishi VisionMast

Sen patentoitu rakenne takaa erittäin vahvan, kevyen ja kompaktin maston, joka tarjoaa alan johtavan nostokyvyn ja näkyvyyden ja varmistaa aina selkeä näkyvyyden haarukoiden kärkiin.

Tilava ohjaamo

Tilava ohjaamo

Kooltaan ja turvallisuudeltaan luokkansa johtava kone on 75 mm kilpailijoitaan leveämpi ja ainoa kone, joka suojaa täysin kuljettajan vasenta olkapäätä.

360 asteen ohjaus

360 asteen ohjaus

Tarjoaa jouhean, sujuvan ja hallitun käytön.

Erittäin matala askelkorkeus

Erittäin matala askelkorkeus

100 mm normaalia matalampi askelkorkeus vähentää polven rasitusta. Se helpottaa myös trukkiin nousemista ja siitä poistumista, mikä puolestaan parantaa tuottavuutta.

Monitoiminen kämmen/käsinoja

Monitoiminen kämmen/käsinoja

Tukee täysin koko ranteen, käsivarren, olkapään ja selän parhaan mahdollisen mukavuuden takaamiseksi ja takaa samalla hydrauliikan ihanteellisen hallinnan.

LED-työvalot

LED-työvalot

Yksinkertaisesti markkinoiden kirkkaimmat ja pitkäikäisimmät. Käyttää murto-osan vaihtoehtojen kuluttamasta tehosta - takaa pitkät vaihtovälit.

Kiinteästi sijoitettu akku

Kiinteästi sijoitettu akku

Tämä varmistaa akkujen tarkistuksen ja huollon turvallisuuden, nopeuden ja helppouden.

Selkeä värinäyttö

Selkeä värinäyttö

Täysin häikäisemätön näyttö toimii koneen tietokeskuksena. Näyttö on selkeä ja helposti luettava ja näyttää tiedot suorituskyvystä, toimintailmaisimet, akun varauksen ja käyttötunnit.