<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

RB14-16N2L-sarja

Kova ulkoa älykäs sisältä
  • Kevyt työntömastotrukki
  • 1,4-1,6 Tonnia
  • 48 volttia
  • Vaihtovirta
SENSiA ES TOIMII INTUITIIVISESTI

Trukki on vain niin hyvä kuin sen kuljettaja, ja siksi SENSiA ES - kuten kaikki SENSiA-työntömastotrukit - toimii intuitiivisesti ja auttaa kuljettajiasi työskentelemään täydellä teholla.

ES perustuu muiden SENSiA-mallien kanssa samoille innovatiivisille tekniikoille. Se tuo palkitun Mitsubishi-työntömastotrukkimalliston samalla entistä laajemman yritysjoukon saataville. Nämä lähtötason trukit on suunniteltu keveisiin ja keskiraskaisiin sovelluksiin jopa 7,5 metrin korkeuksissa vaarantamatta SENSiA-perheen tunnusomaista laatua ja suorituskykyä.

Erilaisten suorituskykytilojen ansiosta sekä huippukokenut että kokematon kuljettaja voivat määrittää trukin omaan kokemustasoonsa sopivaksi heti palkittuun SENSiA-ohjaamoon noustuaan. Uudet käyttäjät voivat valita ECO-tilan, joka tarjoaa luonnollisen, mitatun käsittelyn ja pidennetyn vaihtovälin, kun taas työhönsä tottuneemmat voivat vaihtaa PRO-tilaan ja hyötyä paremmasta suorituskyvystä. Näiden perustilojen lisäksi huoltoteknikot pystyvät räätälöimään trukin nopeasti mahdollisia erityistarpeita varten.

Malli Kapasiteetti
RB14N2L 1400 kg
RB16N2L 1600 kg

Avainominaisuudet

360 asteen ohjaus

360 asteen ohjaus

Tarjoaa jouhean, sujuvan ja hallitun käytön.

<strong>Passive Sway Control</strong>

Passive Sway Control

Ei viivettä odotettaessa maston huojunnan lakkaamista. Yhdessä alan jäykimmän maston kanssa SENSiA tarjoaa korkeimmat mahdolliset sykliajat.

<strong>Sensitive Drive System</strong>

Sensitive Drive System

Intuitiivinen kuljettajan avustinjärjestelmä lisää turvallisuutta. Suorituskykyä hallitaan ohjauskulman sekä jalka- ja sormisäätimien nopeuden mukaan.

Masto 1 070 mm:n tukijaloilla

Masto 1 070 mm:n tukijaloilla

Käyttäjä voi hallita vakaasti kuormalavoja ja kuormia

Tilava ohjaamo

Tilava ohjaamo

Luokkansa johtava koko ja turvallisuus. 75 mm kilpailijoitaan leveämpi ja ainoa kone, joka suojaa täysin kuljettajan vasenta olkapäätä.

Erittäin matala askelkorkeus

Erittäin matala askelkorkeus

100 mm normaalia matalampi askelkorkeus vähentää polven rasitusta. Se helpottaa myös trukkiin nousemista ja siitä poistumista, mikä puolestaan parantaa tuottavuutta.

Monitoiminen kämmen/käsinoja

Monitoiminen kämmen/käsinoja

Tukee täysin koko ranteen, käsivarren, olkapään ja selän parhaan mahdollisen mukavuuden takaamiseksi ja takaa samalla hydrauliikan ihanteellisen hallinnan.

LED-työvalot

LED-työvalot

Yksinkertaisesti markkinoiden kirkkaimmat ja pitkäikäisimmät. Käyttää murto-osan vaihtoehtojen kuluttamasta tehosta - takaa pitkät vaihtovälit.

Kiinteästi sijoitettu akku

Kiinteästi sijoitettu akku

Tämä varmistaa akkujen tarkistuksen ja huollon turvallisuuden, nopeuden ja helppouden.

Selkeä värinäyttö

Selkeä värinäyttö

Täysin häikäisemätön näyttö toimii koneen tietokeskuksena. Näyttö on selkeä ja helposti luettava ja näyttää tiedot suorituskyvystä, toimintailmaisimet, akun varauksen ja käyttötunnit.