<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Dieselhaarukkatrukit

Valikoimastamme löytyy dieseltrukki, joka tarjoaa tehoa vaativiin olosuhteisiin ja suurienkin kuormien nostamiseen eri kapasiteeteilla. 

Laadukkaat ja suorituskykyiset dieselhaarukkatrukit pienillä käyttökustannuksilla

On tärkeää, että varastossa tai muissa logistiikan tiloissa työvälineet ovat tarkoituksen mukaiset, toimivat ja käytettävissä oleviin tiloihin hyvin soveltuvat. Valikoimastamme löydät trukit monenlaiseen tarpeeseen, mutta tarjoamme myös ratkaisut sisälogistiikkaan. Vastuullisuus, kestävä kehitys ja ympäristöystävällisyys ovat meille tärkeitä arvoja ja pyrimme osaltamme tarjoamaan vähäpäästöisiä laitteita ja ratkaisuja asiakkaillemme. Löydät kauttamme uudet trukit ja vaihtotrukit. Yhteistyökumppanimme ottaa vastaan myös vanhat, elinkaarensa päähän tulleet trukit, jotka kierrätetään uusiksi raaka-aineiksi teollisuudelle.

Dieseltrukki on työkone vaativaan käyttöön ja haastaviin ympäristöihin

Valikoimastamme löytyy trukkeja jokaiseen tarpeeseen. Päätuotemerkkimme on Mitsubishi Forklift Trucks -trukit, joista löytyvät dieseltrukit ja muut tarvikkeet sisälogistiikkaan. Dieselhaarukkatrukki on tehty vaativiin ja haastaviin ympäristöihin ja suurienkin kuormien nostamiseen. Valikoimastamme löytyy Mitsubishi dieselhaarukkatrukki eri malleissa. Dieseltrukit täyttävät Euro Stage V -säädösten mukaiset päästörajoitukset, ovat polttoainetaloudellisia ja vaativat vain vähän huoltoa. Muita dieseltrukkien huippuominaisuuksia ovat hyvä näkyvyys matalan vastapainon ansiosta, tehokkaan moottorin takaama hyvä ajonopeus, tilava ja ergonominen ohjaamo ja vankka rakenne, joka on vahvistettu rasituspisteiden minimoimiseksi. Trukit ovat turvallisia käyttää ja niissä on erilaisia ominaisuuksia turvallisuuden parantamiseksi, kuten ajotoimintojen käytöstä poistaminen, kun kuljettaja on poissa vähintään kahden sekunnin ajan. Vakiovarusteena dieseltrukeissa on käyttöoikeus PIN-koodilla, joka estää trukkien luvattoman käytön. Dieseltrukki tarjoaa paljon tehoa haastaviin ympäristöihin.

Kun haluat maksimoida käytössä olevan tilasi ja löytää sinne parhaiten sopivat työvälineet ja ratkaisut, ota yhteyttä.