<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content
- RB12-14N3(L)(C)-sarja

RB12-14N3(L)(C)-sarja

Pieni kooltaan Suuri ominaisuuksiltaan
  • Kevyt työntömastotrukki
  • 1,2-1,4 Tonnia
  • 48 volttia
  • Vaihtovirta
kevyet työntömasto- trukit
rb12-14n3(l)(c)

Uskomattoman ketterä RB12-14N3(L)(C) -sarja tarjoaa hyvän tuottavuuden ja poikkeuksellisen paljon vastinetta rahoille kevyttä työntömastotrukkia tarvitsevalle asiakkaalle. Siinä yhdistyvät uusinta tekniikkaa edustavat ominaisuudet ja edulliset käyttökustannukset tavalla, joka on vaikuttava saavutus tämän kokoluokan trukille.

Monipuolisten ergonomiaominaisuuksien ansiosta trukki on myös kuljettajien suosiossa. Säädettävä istuin ja erilaiset säädettävät ohjaimet tekevät käytöstä luonnollisen tuntuista ja uskomattoman intuitiivista kaikenkokoisille kuljettajille.

Erityisesti syväkuormaushyllyjen kanssa käytettäväksi tarkoitetussa RB14N3C -mallissa on sama kompakti runko ja teho, mutta sen on nostokorkeudeltaan vieläkin suurempi.

Malli Kapasiteetti
RB12N3L 1200 kg
RB14N3C 1400 kg
RB14N3L 1400 kg

Avainominaisuudet

Mitsubishi - RB12-14N3(L)(C)-sarja - Kompakti alusta

Kompakti alusta

Pienikokoinen RB12-14N3(L)(C) -sarja on kuin kotonaan kapeilla käytävillä. RB12N3L ja RB14N3L sopivat erityisesti lavojen pinoamiseen, kun taas RB14N3C on tarkoitettu käytettäväksi syväkuormaushyllyjen kanssa.

Mitsubishi - RB12-14N3(L)(C)-sarja - Intelligent Cornering System

Intelligent Cornering System

Intelligent Cornering System (ICS) logo Trukki tunnistaa kääntymiskulman ja vähentää nopeutta ajoissa. Tästä seuraa paljon turvallisempi käsittely, maksimaalinen vakaus ja tarkka, positiivinen ajo kaarteissa.

Mitsubishi - RB12-14N3(L)(C)-sarja - Stability Support System (S3)

Stability Support System (S3)

Monipuolinen vakautusjärjestelmä, johon kuuluu Mast Tilt Control. Maston työnnön ja maston kallistuksen kaltaiset hydrauliikkatoiminnot optimoidaan automaattisesti niin, että lavojen käsittely on turvallisempaa ja nopeampaa.

Mitsubishi - RB12-14N3(L)(C)-sarja - Soft Motion

Soft Motion

Hienosäädetty algoritmi säätää maston työntöä, kallistusta ja sivusiirtoa ja parantaa siten tuottavuutta ja käsittelynopeutta saaden trukin toimimaan juuri niin kuin kuljettaja haluaa sen toimivan.

Mitsubishi - RB12-14N3(L)(C)-sarja - MaxVision

MaxVision

Masto ja ohjaamo on optimoitu antamaan kuljettajalle mahdollisimman hyvä näkyvyys joka suuntaan. Se tekee kuljettajan työskentelystä varmempaa, turvallisempaa ja tuottavampaa.