Skip to content

Trukin hankinta- ja rahoitusvaihtoehdot

Tarjolla useita hankinta- ja rahoitusvaihtoehtoja trukin hankintaan

Logisnext Finlandin ammattitaitoiset myyjät auttavat oikean hankinta- ja rahoitusvaihtoehdon valinnassa.

Koneiden omistukselle vaihtoehtoisia hankintatapoja ovat pitkäaikainen tai lyhytaikainen vuokraus, jotka tarjoavat joustavuutta kaluston hankintaan ja hallintaan. Myös laadukkaat vaihtotrukit saattavat olla oikea vaihtoehto trukkitarpeeseesi.


Pitkäaikainen trukkivuokraus

Trukista maksetaan kuukausittainen, ennalta sovittu kiinteä maksu, joka sisältää täyden ylläpidon huoltoineen ja vikakorjauksineen sopimuskauden. Sopimuskauden jälkeen trukki vaihdetaan uuteen ja vanha trukki palautuu Roclalle. Pitkäaikaiset vuokrasopimukset tehdään yleensä 3-7 vuoden pituisiksi. Sopimuskauden jälkeen jäännösarvovastuu on Logisnext Finland Oy:llä. Trukkileasing

Trukista maksetaan sopimuskauden ajalta sovittu kuukausittainen leasing-maksu. Logisnext Finland Oy tarjoaa huolto- tai ylläpitopalvelut erikseen myös leasing-trukeille. Leasing-sopimuksen päättymisen jälkeen asiakas on oikeutettu lunastamaan trukin itselleen ennalta sovitulla jäännösarvolla tai se palautetaan myyjälle.


Trukki osamaksulla


Trukki maksetaan tasaisissa kuukausierissä. Viimeisen erän jälkeen trukki on ostajan omaisuutta. Osamaksun lisäksi trukkiin kannattaa liittää esimerkiksi Basic-huoltosopimus, johon kuuluu trukin säännöllinen huolto sekä kunto- ja turvallisuustarkastukset erilliseen hintaan.Lyhytaikainen trukkivuokraus


Lyhytaikaiseen tarpeeseen, yhdestä päivästä muutamaan kuukauteen, trukin saa helposti käyttöönsä lyhytaikaisella vuokralla.

Älä pohdiskele yksin

Logisnext Finlandin ammattitaitoiset myyjät auttavat oikean hankinta- ja rahoitusvaihtoehdon valinnassa.