<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content
- RB16-25N3(H)(X)-sarja

RB16-25N3(H)(X)-sarja

Vahva suorituskyky Intuitiivinen ohjaus
  • Työntömastotrukit
  • 1,6-2,5 Tonnia
  • 48 volttia
  • Vaihtovirta
monikäyttöinen työntömasto- trukki

Monikäyttöinen työntömastotrukki, joka toimii juuri niin kuin kuljettaja sellaisen suunnittelisi toimivan. Se on paljon sanottu. Monipuolinen ohjainvalikoima, säädettävyys ja ergonomia, teho, näkyvyys, poikkeukselliset turvallisuu­sominaisuudet ja monet muut vakiovarusteet sekä lisäksi monipuolinen lisävarustevalikoima kuitenkin osoittavat, että väitteelle on vahvat perusteet.

Nostokorkeus on jopa 12 metriä, ja MaxVision-maston ansiosta kuljettajalla on aina hyvä näköyhteys kuormaan. Masto takaa parhaan mahdollisen näkyvyyden ja poikkeuksellisen vakauden. Tämän sarjan trukit on suunniteltu tekemään asiat aina hieman paremmin kuin muut ja mahdollisimman tehokkaasti.

Älykkäiden ominaisuuksien ja ohjelmiston lisäksi trukilla on myös vahva ja kestävä ulkokuori, mikä tekee siitä sopivan rankimpaankin käyttöön.

Malli Kapasiteetti
RB16N3 1600 kg
RB16N3H 1600 kg
RB20N3 2000 kg
RB20N3H 2000 kg
RB20N3HX 2000 kg
RB25N3H 2500 kg

Avainominaisuudet

Mitsubishi - RB16-25N3(H)(X)-sarja - Intelligent Cornering System

Intelligent Cornering System

Intelligent Cornering System (ICS) logo Trukki tunnistaa kääntymiskulman ja vähentää nopeutta ajoissa. Tästä seuraa paljon turvallisempi käsittely, maksimaalinen vakaus ja tarkka, positiivinen ajo kaarteissa.

Mitsubishi - RB16-25N3(H)(X)-sarja - Stability Support System (S3)

Stability Support System (S3)

Monipuolinen vakautusjärjestelmä, johon kuuluu Mast Tilt Control. Maston työnnön ja maston kallistuksen kaltaiset hydrauliikkatoiminnot optimoidaan automaattisesti niin, että lavojen käsittely on turvallisempaa ja nopeampaa.

Mitsubishi - RB16-25N3(H)(X)-sarja - Soft Motion

Soft Motion

Hienosäädetty algoritmi säätää maston työntöä, kallistusta ja sivusiirtoa ja parantaa siten tuottavuutta ja käsittelynopeutta saaden trukin toimimaan juuri niin kuin kuljettaja haluaa sen toimivan.

Mitsubishi - RB16-25N3(H)(X)-sarja - MaxVision

MaxVision

Masto ja ohjaamo on optimoitu antamaan kuljettajalle mahdollisimman hyvä näkyvyys joka suuntaan. Se tekee kuljettajan työskentelystä varmempaa, turvallisempaa ja tuottavampaa.

Mitsubishi - RB16-25N3(H)(X)-sarja - Monitoiminen Ergologic-ohjainsauva

Monitoiminen Ergologic-ohjainsauva

Tällä ergonomisella, luonnollisen intuitiivisesti toimivalla ohjainsauvalla ohjataan seitsemää eri toimintoa, mukaan lukien nostamista, laskemista, maston työntöä ja kallistusta.