<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content
- RBM20-25N3-sarja

RBM20-25N3-sarja

Vahva, vakaa, vikkelä… Pienissäkin tiloissa
  • Nelitietrukit
  • 2,0-2,5 Tonnia
  • 48 volttia
  • Vaihtovirta
työntömasto- trukki
RBM20-25N3

RBM20-25N3-sarjan nelitietrukit on tarkoitettu käyttäjille, jotka etsivät älykästä, monikäyttöistä työntömastotrukkia, joka pystyy vaivatta käsittelemään pitkiä tai suurikokoisia tavaroita.

RBM20-25N3-sarjan trukeilla pystyy käsittelemään sekä pitkiä kuormia että vakiolavoja aina 9,7 metrin nostokorkeuksiin asti. Koska nelitierukki pystyy kuljettamaan pitkiä kuormia pitkittäin, käytäväleveys voi olla mahdollisimman pieni, mikä maksimoi käytettävissä olevan varastotilan.

Akun pitkä käyttöikä ja monet kuljettajakeskeiset toiminnot tekevät pitkistäkin työvuoroista helppoja niin trukille kuin kuljettajallekin. Poikkeuksellisen hyvä vakaus ja näkyvyys joka suuntaan tekevät kuljettajan työskentelystä varmempaa ja turvallisempaa. Yhdessä 13 km/h:n huippunopeuden kanssa tämä tekee trukista uskomattoman tehokkaan ja tuottavan.

Malli Kapasiteetti
RBM20N3 2000 kg
RBM25N3 2500 kg

Avainominaisuudet

Mitsubishi - RBM20-25N3-sarja - Intelligent Cornering System

Intelligent Cornering System

Intelligent Cornering System (ICS) logo Trukki tunnistaa kääntymiskulman ja vähentää nopeutta ajoissa. Tästä seuraa paljon turvallisempi käsittely, maksimaalinen vakaus ja tarkka, positiivinen ajo kaarteissa.

Mitsubishi - RBM20-25N3-sarja - Stability Support System (S3)

Stability Support System (S3)

Monipuolinen vakautusjärjestelmä, johon kuuluu Mast Tilt Control. Maston työnnön ja maston kallistuksen kaltaiset hydrauliikkatoiminnot optimoidaan automaattisesti niin, että lavojen käsittely on turvallisempaa ja nopeampaa.

Mitsubishi - RBM20-25N3-sarja - Soft Motion

Soft Motion

Hienosäädetty algoritmi säätää maston työntöä, kallistusta ja sivusiirtoa ja parantaa siten tuottavuutta ja käsittelynopeutta saaden trukin toimimaan juuri niin kuin kuljettaja haluaa sen toimivan.

Mitsubishi - RBM20-25N3-sarja - MaxVision

MaxVision

Masto ja ohjaamo on optimoitu antamaan kuljettajalle mahdollisimman hyvä näkyvyys joka suuntaan. Se tekee kuljettajan työskentelystä varmempaa, turvallisempaa ja tuottavampaa.

Mitsubishi - RBM20-25N3-sarja - Tilava, mukava ohjaamo

Tilava, mukava ohjaamo

Ergonominen ohjaamo ja säädettävät ohjauslaitteet pitävät kuljettajat virkeinä pitkien vuorojen ajan ja vähentävät huomattavasti rasitusta ja loukkaantumisriskiä.