<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

EDiA XL on voittanut kansainvälisen Red Dot -suunnittelupalkinnon

 

Viides Mitsubishi Forklift Trucks -yhtiölle myönnetty Red Dot -palkinto täydentää EDiA-sarjalle annetun tittelikolmikon.

Mitsubishi Forklift Trucks valmistama sähköistä vastapainoa käyttävä EDiA XL voitti jo toisen tunnustuksensa viime kuukausina, kun se nimettiin vuoden 2023 Red Dot design award -palkinnon saajaksi.

EDiA Näille kaikille on myönnetty oikeus käyttää kuuluisaa Red Dot -merkkiä. Laajalti haluttuna merkkinä siitä on tullut kansainvälisesti hyväksytty erinomaisen suunnittelun symboli yli 60-vuotisen historiansa aikana – se merkitsee estetiikkaa, toiminnallisuutta ja innovaatiota.

EDiA XL – todellinen uuden sukupolven haarukkatrukki – on askel eteenpäin sähköisten trukkien alalla, sillä sen suorituskyky ja tuottavuus ovat polttomoottorilla varustettujen mallien saavuttamattomissa. Tästä kuuluu kiitos uusimmalle teknologialle, kuten AutoBoost- ja Adaptive Lift Control -toiminnoille, joihin on yhdistetty sähköjärjestelmien suomat ympäristöystävällisyyden ja tehokkuuden edut. Red Dot -tuomaristoon tekivät vaikutuksen erityisesti EDiA XL -mallin selkeä ja moderni rakenne sekä poikkeuksellisen hyvä ergonomia, jonka ansiosta tulokseksi on saatu kuljettajan näkökohdat huomioon ottava trukki.

Nimenomaan ergonomia on ollut keskipisteenä kaikissa EDiA-malliston palkinnoissa. Tämä korostaa Mitsubishi Forklift Trucks -yhtiön sitoutuneisuutta luoda aina laitteita, joiden käyttömukavuus on mahdollisimman suuri, myös pitkien työvuorojen aikana.

EDiA EX voitti palkinnon 2015 uraauurtavien ominaisuuksiensa perusteella: Sensitive Drive System, erinomainen näkyvyys ajoneuvon ympärille ja sujuva, intuitiivinen käyttötapa.

EDiA EM -mallissa oleva 360 asteen ohjaus ja erinomainen mukautuvuus eri kuormiin ja ajo-olosuhteisiin tekivät vaikutuksen tuomaristoon vuonna 2019, kun yksin sille myönnettiin Red Dot -palkinto.

Tämä uusi lisäys EDiA XL -mallin paisuvaan palkintokaappiin noudattelee samaa linjaa kuin UK Material Handling -palkinnonjakotilaisuudessa myönnetty lokakuun palkinto, joka sille annettiin ympäristöluokan tunnustuksena sen ainutlaatuisten teknisten toimintojen yhdistelmän, laiteluokkansa johtavan suorituskyvyn ja hiljaisen, päästöttömän käynnin ansiosta.


Lisätietoja 
Lisätietoja AXiA EM -mallista ja muista Mitsubishi Forklift Trucksin palkittuun tuotevalikoimaan kuuluvista tuotteista on saatavissa osoitteesta www.mitforklift.com.
Mitsubishi Forklift Trucks myynti-, huolto- ja vuokraustoimintoja edustaa Suomessa:
Logisnext Finland Oy     www.mitsubishi-forklift.fi