<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Trukin hankinta- ja rahoitusvaihtoehdot

Tarjolla useita hankinta- ja rahoitusvaihtoehtoja trukin hankintaan

Logisnext Finlandin ammattitaitoiset myyjät auttavat oikean hankinta- ja rahoitusvaihtoehdon valinnassa.

Koneiden omistukselle vaihtoehtoisia hankintatapoja ovat vuokraus, leasing tai osamaksu, jotka tarjoavat joustavuutta kaluston hankintaan ja hallintaan. 


Trukkivuokraus

Trukista maksetaan kuukausittainen, ennalta sovittu kiinteä maksu, joka sisältää täyden ylläpidon huoltoineen ja vikakorjauksineen sopimuskauden. Sopimuskauden jälkeen trukki vaihdetaan uuteen ja vanha trukki palautuu meille. Pitkäaikaiset vuokrasopimukset tehdään yleensä 3-7 vuoden pituisiksi. Sopimuskauden jälkeen jäännösarvovastuu on Logisnext Finland Oy:llä. 

 

Trukkileasing

Trukista maksetaan sopimuskauden ajalta sovittu kuukausittainen leasing-maksu. Logisnext Finland Oy tarjoaa huolto- tai ylläpitopalvelut erikseen myös leasing-trukeille. Sopimuskauden jälkeen jäännösarvovastuu on ostajalla. 

 

Trukki osamaksulla

Trukki maksetaan tasaisissa kuukausierissä. Viimeisen erän jälkeen trukki on ostajan omaisuutta. Osamaksun lisäksi trukkiin kannattaa liittää esimerkiksi Basic-huoltosopimus, johon kuuluu trukin säännöllinen huolto sekä kunto- ja turvallisuustarkastukset erilliseen hintaan.

 
 

Älä pohdiskele yksin

Logisnext Finlandin ammattitaitoiset myyjät auttavat oikean hankinta- ja rahoitusvaihtoehdon valinnassa.