<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Yritystieto

Kattavaa trukkialan palvelua

Asiakkaiden tarpeet ovat meillä Logisnext Finlandilla ensisijaisia palvelujemme kehittämisessä.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan jatkuvasti uutta lisäarvoa sisälogistiikkaan ja teemme kehitystyötä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Innovatiiviset ratkaisut, resurssitehokkuuden optimointi sekä kestävän kehityksen huomioiminen ovat toimintamme ja tarjoamiemme palveluiden ydin.

Logisnext Finland Oy on täyden palvelun logistiikkatalo. Työllistämme lähes 140 sisälogistiikan ammattilaista. Myynti- ja markkinointi, kehitystiimi ja koko Suomen kattava monimerkkihuolto varmistavat, että suomalainen sisälogistiikka työskentelee keskeytyksettä.

Tuotebrändeinämme ovat laadukkaat Mitsubishi Forklift Trucks ja Combilift -trukit, ekologiset Kyburz –sähköskootterit ja luotettavat Dulevo lakaisu- ja harjakoneet. Laaja trukkivalikoimamme ja kaluston eri hankintavaihtoehdot tuovat asiakkaalle joustoa oman sisälogistiikan menestykselle.

Ammattitaitoinen trukkihuolto
Tarjoamme koko Suomen kattavan, nopea ja ammattitaitoinen monimerkkihuollon. Käytämme huolloissa alkuperäisiä Mitubishi Forklift Trucks -varaosia sekä uusimpia työkaluja ja diagnostiikkavälineitä, jotka takaavat toimintavarmuuden seuraavan huoltoon saakka. Tarjoamme myös trukkitarkastuksia.

Laaja palveluvalikoima takaa onnistumisen

Digitaalisilla palveluilla asiakkaamme saavat nopeammin tiedon työn ja koneiden tehokkuudesta ja he voivat optimoida sisälogistiikan eri toimintoja varmemmin: 
 sisälogistiikan dataa ja IoT sensoritietoa hyödyntävä Rocla Intelligencen sekä Forklift Managerin, jolla huollon sopimusasiakkaamme saavat nopeasti tilattua huollon ja näkevät helposti trukkifleetin tärkeimmät asiat suoraan puhelimesta.

Koulutuspalvelumme keskittyvät turvallisen ajotavan varmistamiseen ja muiden huomioimiseen varastoissa, logistiikkakeskuksissa ja terminaaleissa. Koulutukset sisältävät teoriaosuuden ja ajokokeen. Koulutuspalvelut on mahdollista saada niin perinteisenä luokkaopetuksena kuin verkkokurssina.

Vahva eurooppalainen toimija Vantaalla

Olemme Mitsubishi Logisnext Europen (MLE) tytäryhtiö ja sen täysin omistama myyntiyhtiö. Päätoimipaikkamme sijaitsee Vantaalla. Meillä on paikallisia omia toimipisteitä ja vahva jälleenmyyntiverkosto Suomessa.

MLE:n valmistusyksiköt sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa ja Espanjassa. Suurin osa konsernimme tuotteista suunnitellaan yhtiön Design Centerissä Järvenpäässä. Me puolestamme olemme mukana uusien tuotteiden suunnitteluprosessissa alusta alkaen tuomalla tuotesuunnitteluun käyttäjä- ja asiakaskokemuksia. Näin suomalaisen asiakkaan tarpeet ja toiveet ovat tuotesuunnittelussa ja kehittelyssä mukana alusta alkaen. 

Aiemmin meidät tunnettiin nimellä Rocla Solutions Oy. 

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@logisnext.eu