<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Tarinamme

Minkä Rocla toi tänne asti, sen Mitsubishi kuljettaa perille

Roclan trukit ovat nyt osa Mitsubishi Forklift Trucks -tuoteperhettä. Roclasta syntynyt myynti- ja huoltoyhtiö Logisnext Finland puolestaan jatkaa tunnettujen logistiikan merkkien myymistä ja kokonaisvaltaista palvelujen kehittämistä osana kansainvälistä Mitsubishi Logisnext -konsernia.

Rocla on lähes 80 vuoden mittainen, suomalainen menestystarina. Tarina alkoi haarukkavaunuista ja varastotrukeista, mutta se on ollut alusta asti jotain enemmän: asiakkaan prosessien ymmärtämistä sekä täydellisyyteen pyrkivää, palkittua toiminnallisuutta.

Roclan koko organisaatio myyntiä ja huoltoa myöten on ollut eturintamassa kehittämässä asiakkaillemme esimerkiksi automatisointia sekä muita digitaalisia palveluja. Siksi voi sanoa, että Rocla on nostanut alansa standardit aivan uudelle tasolle.


Jättiläinen luottaa suomalaiseen osaamiseen

Mitsubishi Logisnext Co., Ltd. on materiaalin käsittelyn raskassarjalainen, jonka tuotanto- ja tuotekehitysresurssit ovat vaikuttavat. Japanilaiskonserni kuitenkin vakuuttui suomalaisesta osaamisesta, ja jo 1990-luvulla alkaneen yhteistyön syventämiseksi se osti Roclan vuonna 2008.

Jakelutiestrategian uudistamisen myötä Roclan myynti- ja huolto-organisaatiosta tuli Mitsubishi Logisnext Europen tytäryhtiö, Logisnext Finland Oy. Tällä nimellä jatkamme edustamiemme tunnettujen tuotemerkkien myymistä, vuokrausta ja ylläpitoa. Jatkamme intohimoisesti myös digitaalisten palvelujemme kehittämistä, esimerkkeinä LFI Intelligence, Forklift Manager ja Service Tool.

Tutut tuotteemme myymme jatkossa Mitsubishi Forklift Trucks -tuotemerkillä. Vaikka Rocla-merkkiset trukit ovat siis enää hienoa suomalaista teollisuushistoriaa, Roclan arvostettu osaaminen voi edelleen hyvin. Tuotteiden tehokkaaseen liikuttamiseen tähtäävä työ jatkuu Mitsubishi Logisnext Europe -konsernin Järvenpään tuotantolaitoksessa sekä samoin Järvenpäässä Mitsubishi Forklift Trucksin Euroopan design-keskuksessa.

Logisnext Finland ja Mitsubishi Forklift Trucks – Roclan upea perintö ja ison emoyhtiön voimat
Mitsubishi-trukit myi aiemmin monialayhtiö Berner Oy, jonka logistiikkaosaajat vahvistavat nyt joukkoamme. Myös koko Mitsubishi Forklift Trucks -edustus Suomessa on nyt meillä, konsernin omassa myyntiorganisaatiossa. Saat meiltä siis jatkossakin materiaalin käsittelyyn parhaat mahdolliset ratkaisut sekä koko maan kattavan monimerkkihuollon.

Roclan perintöä kunnioittaen haluamme edelleen panostaa digitaalisuuteen, automaatioon, kestävään kehitykseen sekä työhyvinvointiin ja -turvallisuuteen.

Pidä tuotteesi liikkeellä

Jotkin asiakkaamme ovat erittäin suuria Euroopankin mittakaavassa. On sitten kyse jakelutien tarpeista, keskusvaraston tavaravirrasta tai vaikka elintarviketehtaan häiriöttömästä tuotannosta, haluamme ymmärtää bisnestäsi ja tarjota maailman parhaan tuotevalikoiman ja innovatiiviset elinkaaripalvelut. Globaalina toimijana voimme palvella sinua kaikkialla, missä yrityksesikin on.