Skip to content

Turvallisin tapa siirtää betonia Combiliftilla

Combilift C-sarjan monitietrukit


Combiliftin C-sarja on suunniteltu helpottamaan pitkien taakkojen siirtämistä yhdistämällä kolme trukkia samaan pakettiin: kylkitrukki, vastapainotrukki ja kapeakäytävätrukki.Tämän vallankumouksellisen trukin suunnittelun ansiosta taakkoja voidaan liikuttaa ketterästi ja varastoida pienempään tilaan ja oviaukot voivat olla huomattavasti kapeampia kuin vastapainotrukilla toimiessa. Tämä parantaa tuottavuutta, ja nopeuttaa ja helpottaa taakkojen käsittelyä.

Combilift C-sarjassa voidaan pyörien suuntaa vaihtaa nappia painamalla ja näin ollen liikkua mihin suuntaan tahansa. Pyörien nelitie ominaisuuden ansiosta trukilla voidaan ajaa pitkien taakkojen kanssa kapean oviaukon läpi ja liikkua ahtaassa varastossa tai pihamaalla luotettavasti ja turvallisesti.

Combiliftin C-sarjan kapasiteetti on 2500 kg - 25000 kg ja nostokorkeus 12 metriin saakka. Voimanlähteenä yleisin on nykypäivänä ympäristöystävällinen sähkö, mutta trukki voidaan myös toimittaa polttomoottoritoimisena. Jokaisen kolmen pyörän vedon ja suurien renkaiden ansiosta trukkia voidaan käyttää joustavasti läpi vuoden Suomen vaihtelevissa ja vaativissa olosuhteissa.


>>Lue lisää. 

Straddle-carrier-1


Combilift Lukkitrukit


Kustannustehokas ratkaisu konttien ja ylisuurien kuormien käsittelyyn, Combilift Straddle Carrier. Combi-SC
-tuoteperheen valikoima tarjoaa turvallisia ja tehokkaita ratkaisuja äärimmäisiin kuormankäsittelytilanteisiin. Merikontit, teräsrullat, tuuliturbiinit ja betonielementit – näille työhevosille ei ole liian suurta tai raskasta kuormaa.

Combiliftin Combi-SC on paras menetelmä betonielementtien käsittelyyn, olipa kyseessä ontelo, laatat, palkit tai betoniputki. Lisälaitteiden laajan valikoiman ansiosta mallisto on muokattavissa vastaamaan erityisiä käsittelyvaatimuksia.

Combi-SC kapasiteetit ovat 20-125 tonnia ja nostokorkeus 10 metriin saakka. Combi-SC räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan ja sitä voi ajaa joko hytistä tai liikutella kauko-ohjaimella, siten että käyttäjä kävelee Combi-SC:n vieressä. Käyttövoimana on joko ekologinen akkukäyttöinen sähkö tai dieselmoottori.

 

>>Lue lisää.