<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Lehdistötiedote: Logisnext Finland mukana rakentamassa kestävää huomista uuden sukupolven akkujen hallinnalla

Logisnext Finland (entinen Rocla Solutions), Fortum, Bamomas ja TietoEVRY ovat kehittäneet akkujen elinkaaren optimointiin uuden palvelun eFleetlyn. Kehity

Logisnext Finland (entinen Rocla Solutions), Fortum, Bamomas ja TietoEVRY ovat kehittäneet akkujen elinkaaren optimointiin uuden palvelun eFleetlyn. Kehitysyhteistyössä jaamme vision tuottaa innovaatioiden avulla lisää asiakasarvoa ja työskennellä puhtaamman maailman puolesta.

eFleetly on akkujen kalustonhallintapalvelu, joka tarjoaa uuden sukupolven ratkaisun sähkötrukkien akkujen elinkaaren optimointiin. Latauskapasiteetin parantaminen ja huoltovälin optimoiminen sekä käyttöiän pidentäminen tehostavat kaluston käyttöä. eFleetly tarjoaa ratkaisun, joka nostaa kokonaiskapasiteettia huomattavasti. Akkujen pidentyvän käyttöiän myötä asiakkaamme maksimoivat myös trukkikalustonsa käyttöpotentiaalin, kun trukkien seisonta-aika vähenee ja akkujen vaihtoväli pitenee.

Ć„lykäs akun huoltovälin ennakoiminen varmistaa sen, että sähkötrukkikaluston käyttö on tehokasta. eFleetlyn kehitystyössä mukana ollut Arttu Kautonen, Mitsubishi Logisnext Europen ratkaisutuotteiden kehityspäällikkö, kertoo että sähkötrukkien akkujen käytön seuranta vähentää virheellisiä käyttötapoja ja parantaa kaluston käyttöön liittyvää hallittavuutta ja ennakoitavuutta. ”Virtaviivaistetut huoltotoimenpiteet kuten akkunesteen täydennykset ja kennojen ylläpito pidentävät käyttöikää ja samalla parantavat koko kaluston kuntoa ja elinkaarta”, toteaa Kautonen.

Akkujen osuus sähkötrukkien elinkaarikustannuksista sekä elinkaaren aikaisista ympäristövaikutuksista on merkittävä, ja käytön älykkäällä optimoinnilla saavutetaankin erittäin merkittäviä kustannus- ja ympäristösäästöjä.

Asiakkaiden tarpeet ovat meillä Roclalla ensisijaisia palvelujemme kehittämisessä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan jatkuvasti uutta lisäarvoa sisälogistiikkaan ja teemme kehitystyötä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Innovatiiviset ratkaisut, resurssitehokkuuden optimointi sekä kestävän kehityksen huomioiminen ovat toimintamme ja tarjoamiemme palveluiden ydin.

”Olemme ylpeitä siitä, että pystymme omalla toiminnallamme jatkuvasti vähentämään akuista aiheutuvaa ympäristökuormitusta: kun elinikä pitenee, sitä vähemmän kemiallista jätettä syntyy. Näin pyrimme rakentamaan vihreämpää ja kestävämpää tulevaisuutta.” kertoo Logisnext Finland Oy:n liiketoiminnan kehitysjohtaja Outi Kettunen.”Iloitsemme, että kuljemme tätä matkaa tiiviisti yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tekemällä oikeita asioita ja löytämällä uusia toimintatapoja luodaan valoisampi tulevaisuus kaikille. Pyrimme kaikessa toiminnassamme edistämään kestävää kehitystä käytännön tekojen kautta, ja eFleetly on meille sillä tiellä merkittävä askel”, Kettunen jatkaa.

eFleetly on ollut pilottikäytössä isolla elintarviketeollisuuden asiakkaallamme lupaavin tuloksin. Se tulee markkinoille vuoden 2021 alussa osana Rocla Intelligence -digitaalista palveluamme.