<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Logisnext Finlandin henkilökunta kisaa Pyöräilykisassa

Kun kerran tärkeä asiakas houkuttelee, niin tottahan sitä mukaan lähdetään. Vaikka sitten mukaan kisaamaan siitä, montako kilometriä tulee kesän aikana pyö

Kun kerran tärkeä asiakas houkuttelee, niin tottahan sitä mukaan lähdetään. Vaikka sitten mukaan kisaamaan siitä, montako kilometriä tulee kesän aikana pyöräilyä.

Logisnext Finlandin henkilökunta osallistuu tänä kesänä Kilometrikisaan. Kyseessä on valtakunnallinen pyöräilytempaus, jossa leikkimielisesti kisataan siitä, mikä yhteisö saa kesän aikana eniten kasaan pyöräiltyjä kilometrejä.

Idean Kilometrikisaan osallistumisesta sai avainasiakaspäällikkö Timo Leppänen.

-Asiakkaani Jari Hertman STARK Suomelta haastoi minut mukaan ja minä puolestani haastoin meidän henkilökunnan. Hämmästyin, kuinka innostuneesti työkaverit ja työantajan lähtivät tähän mukaan, Leppänen kehuu.

Tällä hetkellä Logisnext Finlandin reilusta 120 työntekijästä noin viidennes on lähtenyt mukaan merkkaaman ylös pyöräilemänsä kilometrit. Ensimmäisen viikon jälkeen heistä jo lähes jokainen on pyörän selkään hypännyt.

Leppänen houkuttelee mukaan Kilometrikisaan kaikki Logisnext Finlandin asiakkaat.

-Rohkeasti vain mukaan, hän innostaa.

Logisnext Finlandin henkilöstöasioista vastaava Satu-Maarit Halonen iloitsee siitä, kuinka Kilometrikisa tarjoaa hauskan tavan innostaa työntekijöitä liikkumaan luontevasti.

-Meidän yrityksessämme on aina tuettu eri tavoin henkilökunnan liikkumista. Meillä on hyvin liikuntamyönteinen työyhteisö, Halonen sanoo.

Hänen mukaansa oli hienoa se, että aloite Kilometrikisaan osallistumisesta tuli suoraan henkilökunnalta. Ja kuinka innostuneesti henkilökunta lähti tähän mukaan.

- Pyöräily on meille rakas liikuntamuoto jo siksikin, että olemme useana vuonna sponsoroineet Rynkeby-hyväntekeväisyyspyöräilyä. Nyt saimme tästä hienon tavan innostaa henkilökuntaakin pyöräilemään, Halonen kertoo.