<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Mitsubishi Forklift Trucks -pinontatrukkimalliston uudet versiot

HYVIÄ SYITÄ VALITA AXIA Mitsubishi Forklift Trucks -pinontatrukkimalliston uudet versiot Mitsubishi AXiA Pinontatrukki Teleskooppiset trukkihaarukat

Hyviä syitä valita axia

Mitsubishi Forklift Trucks - pinontatrukkimalliston uudet versiot

AXiA


Mitsubishi Forklift Trucks -yhtiön valmistamaa palkintoja voittanutta varastolaitevalikoimaa on laajennettu. Seisten ja istuen ajettavien AXiA EX -pinontatrukin ja perässä käveltävän AXiA EM -pinontatrukin rinnalle on kehitetty uusia leveillä kuormajaloilla varustettuja malleja. Niiden lisäksi saataville on tullut aivan uudenlainen teleskooppisilla haarukanpiikeillä varustettu AXiA XL -pinontatrukki.

Vuosien varrella nimi AXiA on opittu tuntemaan pinontatrukeista, joissa yhdistyvät korkea suorituskyky, monipuolisuus ja Mitsubishi Forklift Trucksin legendaarinen luotettavuustaso. Nämä uudet mallit ovat perineet mainitut ominaisuudet samalla kun niihin on lisätty uusia mahdollisuuksia.

Seisten ja istuen ajettavien, teleskooppisilla haarukanpiikeillä varustetut AXiA XL -pinontatrukit

Uusi AXiA XL on saatavilla sekä seisten, että istuen ajettavana mallina. Näissä malleissa on hydraulitoimiset teleskooppihaarukat.

Teleskooppisilla haarukoilla varustetuilla pinontatrukeilla on useita etuja:

  • Teleskooppiset haarukat merkitsevät sitä, että varaston käytettävissä olevaa tilaa voidaan hyödyntää taloudellisemmin järjestämällä tavarat kaksinkertaiseen kuormalavan syvyyteen. Syväkuormaushyllyissä varastointi voi lisätä varastotilaa jopa 30 prosentilla verrattuna tavanomaiseen yhden kuormalavan syvyiseen varastojärjestelyyn.
  • Kuorma- ja rekka-autojen lastit voidaan purkaa pelkästään yhdeltä puolelta, koska teleskooppipiikeillä yltää kauemmaksi. Näin ajoneuvoa ei tarvitse avata molemmilta puolilta, ja sitä tarvitsee liikutella vähemmän purkamisprosessin aikana.
  • Kun haarukanpiikit pidennetään, voidaan siirtää kaksi kuormalavaa kerrallaan ja tehdä siten kuormaus- ja purkutoiminnoista tehokkaampia. Myös suurikokoisten ja pitkien lastien siirtäminen käy tällöin helposti.

Teleskooppisten haarukoiden lisäksi AXiA XL -mallissa on monia niistä erinomaisista toiminnoista, joita on myös kehutussa AXiA EX -pinontatrukissa. Niitä ovat mm. erittäin turvallinen ohjaamorakenne, joka suojaa käyttäjää joka puolelta, valikoima ergonomisia ja säädettäviä hallintalaitteita sekä älykäs kaarreajon ohjausjärjestelmä, joka havaitsee kääntökulman heti ohjausliikkeen alussa ja optimoi nopeuden siten, että kaarreajo onnistuu tarkasti.

AXiA EX -pinontatrukit, joissa uusi leveiden kuormajalkojen lisätoiminto

Olemassa olevan AXiA EX -malliston ominaisuuksia on laajennettu siten, että uusissa 1,6 tonnin ja 2,0 tonnin leveiden kuormajalkojen malleissa on matalaprofiiliset kuormajalat. Ne antavat enemmän joustavuutta kuormalavojen käsittelyyn ja mahdollisuuden hyödyntää varastohyllyjen alimpien palkkien alla olevaa tilaa optimaalisesti.

Entistä leveämpi välitila merkitsee sitä, että taotut trukkipiikit voidaan laskea maan tasalle. Tämä on olennaista kuljetettaessa suljettuja ja erikoismallisia kuljetusalustoja, joissa ei ehkä ole avoimia haarukkataskuja tai muita avonaisia lokeroita haarukkatrukin piikeille.

Suurikokoiset paketit ja laatikot, paalit ja rullat – mallit, joissa leveät tukijalat voidaan säätää helposti eri käyttökohteisiin sopiviksi monilla eri toimialoilla. Lisätila mahdollistaa erilaisten varusteiden käytön: lisälaite voidaan korvata terävillä piikeillä, kiinnikkeillä, navoilla, pyörivillä kiinnityslaitteilla jne. Kuormajalkoja on saatavilla eri kuormatyyppeihin sopivilla asiakaskohtaisilla leveyksillä.

Kaikkien AXiA EX -mallien tilan käytön suhteen optimoitu rakenne tekee niistä suositun ja taloudellisen vaihtoehdon varastorakennuksen laajentamisen ja täysmittaisen, monimutkaisen kapeakäytävähyllystön toteuttamisen rinnalle. Nämä jopa 2,0 tonnin kuormauskapasiteetin pinontatrukit ovat kustannustehokkaampi vaihtoehto työntömastotrukeille, kun nostokorkeudeksi riittää 7,0 metriä.

Seisten ajetteva AXiA EM -pinontatrukki, joissa uusi leveiden kuormajalkojen lisätoiminto

Myös AXiA EM -pinontatrukkien sarjaan on lisätty leveiden kuormajalkojen malleja. Näin ne tarjoavat samat upeat edut kuin leveillä kuormajaloilla varustetut AXiA EX -mallit, mutta seisottavana mallina, joka soveltuu sellaisiin tehtäviin kuin hyllyjen täyttäminen, tilattujen tuotteiden keräily ja kuljetus.

Uusia leveiden kuormajalkojen malleja on saatavilla kolmessa eri versiossa: varustettuna taitettavalla ajoalustalla, varustettuna kiinteällä ajoalustalla, jossa on sisäänkäynti takakautta, ja varustettuna kiinteällä ajoalustalla, jossa on sisäänkäynti sivukautta. Kunkin mallin kantokyky on 1,6 tonnia.

Mallisto soveltuu kompaktin rakenteensa ansiosta ahtaisiin paikkoihin ja kapeisiin käytäviin – näin saadaan hyödynnettyä koko käytettävissä oleva tila. Valittavissa oleva lyijyhappoakku tai litiumioniakku lisää joustavuutta missä tahansa käyttökohteessa.

Mitsubishi Forklift Trucks -yhtiön valmistama ErgoSteer on erinomainen ympäristön vaikutuksilta suojattu (luokitus IP65) ja iskunkestävä ohjauspää. Sitä on kehuttu laajalti varastomateriaalien käsittelyn alalla. Se on nyt otettu käyttöön koko Mitsubishi Forklift Trucks -tuotevalikoimassa ohjausvarren hallintalaitteiden kanssa. Erittäin ergonominen rakenne vähentää rasitusta ja ehkäisee uupumista pitkien työvuorojen aikana pitäen laitteen käyttäjän keskittyneenä kulloiseenkin työtehtävään. Ohjauspainikkeiden sijoittelu on patentoitu. Sen ansiosta painikkeita on helppo käyttää intuitiivisesti, vaikka kädessä olisivat paksut työkintaat.

Yhteinen suunnitteluperiaate merkitsee sitä, että minkä tahansa AXiA-mallin asiakas valitseekin, hän tietää hyötyvänsä Mitsubishi Forklift Trucks -suunnittelutiimin monivuotisesta kehittelykokemuksesta, jonka tulosta ovat kaikkein nykyaikaisimmat innovaatiot.