<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Pirkanmaalla vakiintunut vahva asema

Läheinen yhteistyö Niparmin kanssa hyödyttää molempia

Ylöjärvelle Mestarintielle 3-tien varteen on juuri valmistunut valoisat uudet toimitilat. Siellä toimii Logisnext Finlandin Pirkanmaan alueen myyntitoimisto ja näyttelytilat. Toimimme siellä yhdessä pitkäaikaisen yhteystyökumppanimme Niparmi sisälogistiikka Oy:n tiloissa.

Yhteinen toimitila on luonteva jatke pitkään kestäneelle yhteistyölle. Niparmi on teollisuuden ja varastoinnin kalustaja, joka tarjoaa Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Hämeenlinnan talousalueilla asiakkailleen toimitilojen toteutus-, asennus-, huolto- ja ylläpitopalveluita.


–Meidän asiakkaamme arvostavat ostamisen helppoutta. Sitä, että he saavat kauttamme niin asennuksen kuin huollotkin. Trukit ovat myös tärkeä osa yritysten toimitilojen toimivuutta. Logisnext Finlandilla on täällä Pirkanmaalla useita huoltoautoja, joten sekin tukee meidän ”one stop shop” –ajatusmalliamme, sanoo Niparmin myyntijohtaja Tommi Palonen.


Palonen tietää mistä puhuu, sillä mies on toiminut parikymmentä vuotta tuotantologistiikan ja sisälogistiikan parissa. 14 v sitten hän oli perustamassa Niparmia. Luonnollinen yhteistyökumppani trukkeihin ja materiaalinsiirtolaitteisiin oli tietenkin Logisnext Finland, tai tuolloin vielä Rocla Oyj.

Nyttemmin yhteistyö on laajentunut jopa AGV-järjestelmiin.

tommiPalonen-1

–Pirkanmaan talousalue on tiivis ja paljolti perusteollisuuteen keskittynyt alue. Meillä ja Logisnext Finlandilla on molemmilla täällä oma vakiintunut asema ja tunnettavuus, minkä olemme ansainneet tekemisiemme kautta, Palonen uskoo.


Logisnext Finlandin viime kuukausien nimi- ja tuotebrändimuutoksen ovat Palosen näkökulmasta pelkästään hyvä asia.


-Näen sen isona mahdollisuutena. Logisnext Finlandilla on nyt isommat hartiat toimia sekä laajempi tuotevalikoima palvella asiakkaiden tarpeita.


Tyytyväisenä uudesta työtilastaan on myös Logisnext Finlandin Pirkanmaan alueen myyntipäällikkö Joonas Saikkonen.


–Yhteistyömme toimii todella hienosti ja on ollut hienoa, että olemme päässeet ihan alusta vaikuttamaan siihen, millaisia tiloja tarvitsemme. Meillä on täällä oma esittelytila, jossa voimme esitellä erilaisia trukkeja, Saikkonen kehuu.


Ja lupaa, että kesällä uusissa tiloissa pidetään yhteiset avajaiset.

>>Katso tästä aLUEELLISET yhteystietomme.