<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Logisnext Finland Oy sai HSEQ arvioinnista arvosanan erinomainen

HSEQ-sertifikaatti on myönnetty Rocla Solutions Oy:lle 11.10.2019 (nykyisin Logisnext Finland Oy). HSEQ-arviointi on asiakkaiden edellyttämä sertifikaatti

HSEQ-sertifikaatti on myönnetty Rocla Solutions Oy:lle 11.10.2019 (nykyisin Logisnext Finland Oy). HSEQ-arviointi on asiakkaiden edellyttämä sertifikaatti jolla arvioidaan kattavasti läpi yrityksen työterveys ja -turvallisuus (health and safety), ympäristöasiat (environment) ja laatu (quality) sekä näiden osa-alueiden linkittyminen yrityksen johtamiseen.

”Panostamme voimakkaasti vastuulliseen ja laadukkaaseen toimintaan, ja saimme siitä lokakuussa hienon tunnustuksen! Saimme HSEQ-sertifikaatin erinomaisin arvosanoin. HSEQ-arviointi on asiakaslähtöinen ja sen sisältönä ovat terveys (H), turvallisuus (S), ympäristö (E) ja laatu (Q). Arvioinnissa käytiin läpi yrityksemme omat toimintatavat, ja lisäksi se, miten varmistamme vastuullisuuden ketjussa taaksepäin. Toimitusketjussa jokainen toimija on tärkeä linkki, ja kun koko ketju on todistettavasti kunnossa, voi asiakas olla luottavaisin mielin. Meillä arvioinnin suorittivat Inspecta sekä asiakkaamme Nokian Renkaat ja Metsä Group. Kiitos heille antoisasta päivästä! Saimme erinomaisten pisteiden lisäksi muutaman erinomaisen kehitysvinkin, mikä on tärkeä osa arviointia.” kertoo Logisnext Finland Oy:n Kehitysjohtaja Outi Kettunen.

Lisätietoja HSEQ-sertfikaatista antaa Kehitysjohtaja Outi Kettunen, Logisnext Finland Oy.