<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

UniCarriers-trukkien

merkkihuolto- ja varaosapalvelut meiltä

Logisnext Finland toimii vastedes myös UniCarriers-trukkien merkkihuoltajana Suomessa. Niinpä UniCarriers-merkin trukkiasiakkaat pääsevät osaksi Logisnext Finlandin monipuolista trukkihuolto-, ylläpito- ja palvelutarjontaa sekä alkuperäisiä varaosia.

–UniCarriers on yksi Mitsubishi Logisnext Europe -konsernin brändeistä ja niinpä on luontevaa, että huollamme oman konsernin merkit, sanoo jälkimarkkinointijohtaja Juha Pöllänen.

Logisnext Finlandilla on koko Suomen kattava huoltoverkosto. Verkostossamme on lähes 100 kenttämekaanikkoa, jotka huoltavat kaiken merkkisiä trukkeja ympäri maata

– Olemme kouluttaneet mekaanikkojamme, jotta myös tämän uuden tuotemerkin huolto onnistuu sujuvasti ja tehokkaasti, Pöllänen lupaa.

Logisnext Finland on viime vuosina panostanut voimakkaasti digitaalisiin palveluihin, jotka helpottavat trukkimekaanikkojen työtä ja tuovat etuja asiakkaille.

Ilmaisella Forklift Manager – puhelinapplikaatiolla asiakas voi tehdä huoltotilauksen kätevästi tai nähdä listauksena jo tehdyt tai tulevat huollot sekä toimenpiteet.

Huoltomekaanikon työtä puolestaan helpottaa Logisnext Finlandin kehittämä huollon ohjaustyökalu Service Tool, jolla ohjataan ja käsitellään huoltoon tulevia tilauksia. Sen avulla huoltomekaanikko voi työssään vaivattomasti vastaanottaa työmääräimet ja kirjata tehdyt asiakastyöt suoraan älypuhelimellaan.

– Toimitamme yleisimmät varaosat Next Day -palveluna kaikkialle Suomeen. Nopean toimituksen takaavat oma varaosavarastomme Vantaalla sekä konsernimme päävarasto Belgiassa.

Sopimusasiakkaille Logisnext Finland tarjoaa myös Service Desk -palvelun, jossa sopimusasiakkaiden kysymyksiin vastaa kenttähuollon esimies, jolla on vuosien kokemus trukkien kunnossapidosta ja erittäin laaja tekninen osaaminen. Vahvan osaamisen ansiosta osa vikatilanteista ratkaistaan jo puhelimessa.

UniCarriers-merkin varasto- ja vastapainotrukkien merkkiosat, huollot ja ylläpidot laajentavat luontevasti Logisnext Finlandin kattavaa ja monipuolista palvelutarjontaa.

>>Lue lisää huoltopalveluistamme. 

Huollon-numero-2