<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Uudet Cat® NPV/NPF ajotasoilta ajettavat lavansiirtäjät

Uudet Cat® NPV/NPF ajotasoilta ajettavat lavansiirtäjät tuovat parannuksia työmukavuuteen ja tuottavuuteen varastoissa, lastausalueilla ja logistiikkakesku

Uudet Cat® NPV/NPF ajotasoilta ajettavat lavansiirtäjät tuovat parannuksia työmukavuuteen ja tuottavuuteen varastoissa, lastausalueilla ja logistiikkakeskuksissa.

Uusien Cat lavansiirtäjien keskeisiä innovaatioita ovat edistyksellinen ProRide+-järjestelmä, joka on onnistunut löytämään ratkaisun pidon, vaimennuksen ja vakauden yhdistämiseen. Uusien Cat lavansiirtäjien edistykselliset ratkaisut vastaavat vaativien työtehtävien ja työolojen sekä aikapaineen asettamiin haasteisiin intensiivisessä lastaamisessa ja purkamisessa, pitkissä ja lyhyissä kuljetuksissa sekä jopa keräilytehtävissä.

 

 

Kuuden mallin Cat lavansiirtäjäperhe sisältää valikoiman trukkeja taittuvalla tai kiinteällä ajotasolla, joihin käynti sivusta tai takaa. Ajotasoversioista löytyy 2,0 ja 2,5 tonnin kapasiteetit, kolme alustapituutta sekä litiumioni- tai lyijyhappoakkumallit.

ProRide+ pito, vaimennus ja vakaus

ProRide+:n ainutlaatuinen kelluva ajoyksikkö toimii hydraulijärjestelmän ylimääräisellä kitkavoimalla käyttöpyörän paineen ja pidon maksimoimiseksi. Sen uniikki lenkkipyöräratkaisu käyttää vaihtelevaa vaimennusta iskujen ja tärinän minimoimiseksi myös epätasaisella lattialla. Käännöksissä, kuormalla tai ilman kuormaa, tämä lukitustoiminto säilyttää vakauden.

Tehokas vaimennus on ominaista kaikille malleille, mutta kiinteät alustaversiot tarjoavat kustannustehokkaan lisävaihtoehdon: markkinoiden ensimmäisen sähköisesti säädettävän ajotason vaimennuksen. Sen asetus voidaan mukauttaa kunkin käyttäjän painoon ja mieltymykseen napin kosketuksella.

cwnpf20n3rai207000f

EmPower ergonominen ohjausvarsi

Käyttöä helpottaa nopea, tarkka ja ergonominen emPower-aisan ohjauspää. Hallintapainikkeet on sijoitettu ergonomisesti ideaalisesti ja hallintalaitteiden käyttö on helppoa.

Sen ominaisuuksiin kuuluvat optimaalisesti muotoiltu kahva, isot äänimerkki- ja nosto-/laskupainikkeet sekä kätevä eteen/taakse ajovipu, jossa on seitsemän sormiasentoa. Kaksoissäätimet ovat helposti ulotettavissa kummallakin kädellä, ja niitä voidaan käyttää helposti ja turvallisesti vaikka käsineillä.

Cat lavansiirtäjiin on tarjolla erilaisia emPower ohjausvaihtoja. Aisa-tyyppisen ohjaustehostimen varsi on lyhyt. Mukavuusohjauksessa ohjauspää on asennettu suoraan ilman aisanvartta runkoon, kuten sähköpotkulaudoissa. Mekaaninen ohjaus, pitkällä aisanvarrella helpottaa taittuvien ajotasomallien ohjausta.

Kaikki ohjaustehostinmallit maksimoivat ajamisen tarkkuuden ja ajoturvallisuuden. Vaimennus suojaa käsiä ja ranteita väsymiseltä. Ohjaustekniikka säätää herkkyyttä automaattisesti ajokulman ja nopeuden mukaan.

cwnpv20n3ai205983f_1

Täydellinen eri tarpeisiin

Taittuvat ja kiinteät ajotasomallit ovat erinomaisia sisäisissä kuljetus-, lastaus- ja purkutehtävissä. Cat lavansiirtäjät ovat markkinoiden lyhyimmät ja siksi ne ovat ihanteellisia työskentelyyn ahtaissa tiloissa. Haarukoiden merkittävän suuri nostokorkeus, 220 mm, helpottaa työtä rampeissa.

Trukit voidaan toimittaa lyijyakkujen lisäksi myös täysin integroidulla li-ion-tekniikalla, joka mahdollistaa jatkuvan käytön – ilman akunvaihtoja – nopealla latauksella lyhyiden taukojen aikana.

Suljetut avainkomponentit, sään- ja iskunkestävä ohjauspää sekä vankka rakenne takaavat korkean ja tehokkaan työn tuottavuuden.

Tehokkaat, kestävät ja turvalliset Cat uutuustrukit nopeuttavat ja helpottavat lavansiirtotyötä ja vähentävät huolto- ja korjaustarvetta sekä energialaskuja. Ne vähentävät kokonaiskustannuksia ja lisäävät tuottoa trukki-investoinneille.

>>Lue lisää.