<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Uudet istuen ajettavat lavansiirtäjät

lisäävät varastotilaa ja parantavat käyttäjän turvallisuutta 

Turvalliset ja taloudelliset Mitsubishi Forklift Trucksin uudet 2 ja 3 tonnin istuen ajettavat PREMiA EX -lavansiirtotrukit ovat uusi standardi lavansirtoon lastauksessa, tuotanto-alueille ja läpivirtausterminaaleissa. 

Aiemmin niissä on perinteisesti käytetty perässä käveltäviä tai taitettavalla lipalla varustettuja lavansiirtotrukkeja, mutta niiden kääntösäde ja trukkien vaatima työkäytävän leveys ovat rakenteellisista syistä suurempia kuin istuen ajettavien mallien kohdalla.

Istuen ajettavan PREMiA EX -lavansiirtotrukin runko on erittäin kompakti, minkä ansiosta vaadittava työkäytävän leveys on vain 2,5 metriä. Näin pystyt tehostamaan kallisarvoisen varastotilan käyttöä.

Rakenteen ansiosta kuljettaja työskentelee kokonaan trukin sisäpuolella, jolloin trukin runko ja valinnaisena varusteena saatava turvakatto suojaavat kuljettajaa. 

Mutta ei siinä kaikki. Mitsubishi Forklift Trucks on ottanut käyttöön lukuisia uraa uurtavia rakenteellisia innovaatioita, jotka maksimoivat trukkien tehokkuuden. 

Trukin Intelligent Cornering System -järjestelmä tunnistaa kääntökulman jo käännöksen alussa eikä vasta käännöksen keskivaiheilla. Järjestelmä mukauttaa nopeuden automaattisesti siten, että kääntyminen on mahdollista suorittaa mahdollisimman vakaasti, pehmeästi, ennakoitavasti, tarkasti ja turvallisesti. 

360-asteen -ohjausjärjestelmän ansiosta trukinkuljettaja pystyy pitämään trukin jatkuvasti liikkeellä, mikä säästää sekunteja jokaisen käsittelysykliin liittyvän käännöksen aikana. Suuren maavaran ansiosta käsittely on helppoa ja turvallista myös luiskilla ja muilla kaltevilla pinnoilla. Runsaasti toistuvia liikkeitä sisältävässä työskentelyssä jokaisella sekunnilla on merkitystä.

Erittäin pienen askelkorkeuden ansiosta kuljettaja voi nousta trukkiin ja poistua trukista helposti ja nopeasti. Askelkorkeus on myös säädettävissä joustavasti kuljettajan koolle sopivaksi.

Pehmeästi ja hiljaisesti tapahtuvat nosto- ja laskuliikkeet parantavat työympäristön ergonomisuutta ja helpottavat työntekijän keskittymistä työskentelyyn häiritsevien tekijöiden vähentymisen ansiosta. Työskentely on myös mahdollista poikkeuksellisen nopeasti, sillä dynaamisella ohjaustehostimella varustetun trukin huippunopeus on 12 km/h.

PREMIAEXPBSN2-MINAPP-WEBMIN-14-P


Sisäänrakennettu litiumioniakku on mahdollista ladata nopeasti aina tilaisuuden tullen, jolloin trukki voi olla käytössä ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Vaihtoakut ja akun huoltaminen eivät ole tarpeen. Käyttäjän turvallisuuden vuoksi akun lukitus avautuu vain, jos akun liitin on irrotettu. Akun liittimen voi niin ikään yhdistää vain, jos akku on lukittu paikalleen.

Istuen ohjattava PREMiA EX -lavansiirtotrukin etuina ovat sen tuomat merkittävät tilasäästöt ja parantunut turvallisuus perinteisiin vaihtoehtoihin verrattuna. Kun tähän lisätään vielä trukin suuri käsittelykapasiteetti ja erinomainen ROI-arvo, PREMiA EX päihittää kilpailijansa missä tahansa vaativassa käytössä. 

PREMiA EX -mallistosta löytyy myös seisten ajettava lavansiirtomallit. 

Lue lisää Mitsubishi Forklift Trucksin palkitusta tuotevalikoimasta.