<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Uusi EDiA EM -sukupolvi

päihittää kilpailijan kuin kilpailijan

EDIAEM42-MINAPP-HIWEB-10-L

Mitsubishi Forklift Trucksin uusi sähkökäyttöinen vastapainotrukki sisältää runsaasti uusia uraauurtavia ominaisuuksia.

Mitsubishi Forklift Trucks on ottanut käyttöön lukuisia uraa uurtavia uusia toimintoja ja valinnaisia varusteita, joiden ansiosta EDiA EM -trukkien uusi sukupolvi päihittää kaikki kilpailijat 1,4–2,0 tonnin sähkökäyttöisten vastapainotrukkien sarjassa.

AutoBoost-toiminto ehkäisee tehon puutteen luiskilla ajettaessa. Toiminto tunnistaa, milloin nopeuden ylläpitäminen on tarpeellista ja käynnistää kiihdytyksen sekä aktivoi lisätehon automaattisesti kulloisenkin tarpeen perusteella.

Liukkaat olosuhteet eivät aiheuta ongelmia, sillä kone on varustettu nelipyöräohjauksella ja innovatiivisella elektronisella tasauspyörästön lukolla. Pito ja hallittavuus ovat tämän ansiosta erinomaisia hankalimmissakin ympäristöissä niin sisä- kuin ulkokäytössä. 

Trukin ohjattavat takapyörät kääntyvät jopa 100 astetta, minkä ansiosta trukin kääntösäde on poikkeuksellisen pieni. Näin trukilla on mahdollista työskennellä turvallisesti ahtaimmissakin paikoissa. Tärkeä ominaisuus. Työntövoimia ei esiinny edes silloin, kun liikkeellelähtö tapahtuu täyden lukituksen asennosta. Tämä ehkäisee varastotavaran tai hyllystön vahingoittumisen. 

Edessä molemmat ajomoottorit pyörivät eri suuntiin, mikä parantaa pitoa ja käsittelyn tarkkuutta.

Kaikki uudessa EDiA EM -trukissa on suunniteltu herättämään luottamusta niin käyttöpäälliköiden kuin kuljettajienkin kohdalla.

Uusinta tekniikkaa edustava ohjelmisto mukauttaa suoritusominaisuudet automaattisesti yksittäisen käyttäjän ajotyyliin ja valmiuksiin, minkä ansiosta materiaalinkäsittely on mahdollista hyvin intuitiivisesti. 

Tämän ohella Intelligent Cornering System -järjestelmä laskee nopeuden, kääntökulman ja kuorman jokaisen käännöksen alussa (ei käännöksen keskivaiheilla) ja säätää tämän perusteella automaattisesti trukin nopeuden käännöksen aikana tapahtuvan materiaalinkäsittelyn asettamien vaatimusten mukaiseksi. Tämä maksimoi sekä käsittelytehon että turvallisuuden. 

Edistykselliset tunnistustoiminnot, kuten Adaptive Lift Control ja Passive Sway Control, pitävät samalla huolen siitä, että kuorman nosto ja lasku tapahtuvat tasaisesti, vakaasti, yhdenmukaisesti ja ilman nykäisyliikkeitä kuorman painosta riippumatta. 

Tämän EDiA EM -trukkien uuden sukupolven innovatiivisiin hallintalaitteisiin kuuluvat Dual Joystick -ohjaimet, joiden avulla nosto- ja kallistusliikkeitä voi ohjata samanaikaisesti. Samalla esimerkiksi pihtien avaamisen kaltaiset toiminnot on sijoitettu erilleen muista toiminnoista, mikä ehkäisee tahattomat liikkeet erityisesti käsineitä käytettäessä.

Valinnaisena varusteena on saatavissa myös Ergologic-ohjaussauva, jolloin yhdellä ohjaussauvalla on mahdollista ohjata monia erilaisia perustoimintoja intuitiivisesti ja luonnollisesti.

Pienoisohjauspyörän avulla kuljettajan on mahdollista saavuttaa paras mahdollinen ajoasento käyttökohteissa, joissa kuljettaja joutuu todennäköisesti pysymään pitkään paikallaan. Näin kuljettajan olkapäät pysyvät rentoutuneina samalla, kun näkyvyys eteenpäin on erinomainen. Myös trukin ohjaaminen on tällöin poikkeuksellisen vaivatonta.  

Turvallisuusnäkökohtia painottavaan EDiA EM -trukkiin on saatavissa valinnaisina varusteena trukin ympärille punaisia varoitusviivoja heijastavat valaisimet, jotka auttavat pitämään jalankulkijat turvallisen matkan päässä. Turvapistevalaisimet edessä ja takana (joita pidetään sinisiä pistevaloja turvallisempina) syttyvät ajosuunnan mukaan.

Sokerina pohjalla: koska EDiA EM -trukeissa käyttöön otetut litiumioniakut on mahdollista ladata nopeasti aina tilaisuuden tullen, trukeilla on mahdollista työskennellä keskeytyksettä myös monivuorokäytössä ilman akkujen vaihtamista, polttoaineen lisäämistä ja huoltotoimenpiteitä.

>>Lisätietoja EDiA EM -trukeista