<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

HAEMME HUOLTOMEKAANIKKOJA

Meillä on jatkuva haku

Täytä vieressä oleva avoin hakemus. 

Tarjoamme kannustavan työympäristön, osaavan tiimin tuen ja kilpailukykyisen palkan. Työporukkaamme on helppo tulla mukaan. Meillä on mutkaton yrityskulttuuri ja hyvä tekemisen meininki. Käytössämme olevat nykyaikaiset digitaaliset järjestelmät helpottavat mekaanikon päivittäisiä työjärjestelyjä.

Henkilöstöllämme on monipuoliset mahdollisuudet itsensä ja osaamisensa jatkuvaan kehittämiseen, sekä hyvät henkilöstöedut. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja käytössäsi ovat laajat työterveyshuollon palvelut ja liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma.

Kiinnostuitko? Lähetä avoin hakemuksesi viereisellä lomakkeella. 

Logisnext Finland Oy on myynti-, huolto- ja palveluliiketoimintaa harjoittava yritys, joka työllistää reilut 140 henkeä. Päätoimipaikkamme sijaitsee Vantaalla. Tarjoamme asiakkaillemme kattavaa trukkialan palvelua; laajan trukkivalikoiman, kaluston vuokrausta ja ylläpitopalveluita sekä koulutus- ja trukkitietopalveluita. Kuulumme kansainväliseen Mitsubishi Logisnext Europe B.V. konserniin. Olemme sitoutuneet olemaan toimija, joka mahdollistaa asiakkaille vastuullisen logistiikan.