<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content
Kompakteja ja kevyitä työkaluja

Haarukkavaunut ja pumppukärryt

Kestävät haarukka-, saksi- ja pinoamisvaunumme on suunniteltu päivittäiseen, kovaan käyttöön. Ergonomisen muotoilun ansiosta niitä on helppo käyttää myös ahtaissa tiloissa.

Ergonomisen muotoilun ansiosta Roclan haarukkavaunuja on helppo käyttää myös ahtaissa tiloissa. Kattavasta mallistosta ja lisävarustevalikoimasta on helppo löytää sopiva tuote erilaisiin käyttötarkoituksiin.

RoclaBasic -haarukkavaunu on kestävä työkalu päivittäiseen kuormalavojen siirtoon lyhyille siirtomatkoille.     Tilaa nyt


RoclaBlue -haarukkavaunu on klassinen käsikäyttöinen, huokeahintainen haarukkavaunu lyhyille siirtomatkoille.  Tilaa nyt

RoclaMini on laadukas ja kompakti vaunu varttilavojen käsittelyyn.

Rocla RHW-haarukkavaunu sopii taakkojen punnitsemiseen ja siirtämiseen.

Käsikäyttöinen pinoamisvaunu RSM10 tuo tehokkuutta pienten varastojen tai myymälöiden toimintoihin. Ohjausaisan ja kahvan ergonomiset ratkaisut helpottavat ohjattavuutta ja varmistavat käyttäjän oikean työasennon.

Sähköisellä nostolla varustetut pinoamisvaunut RSE10/12 pinoavat, nostavat ja kuljettavat materiaalia tehokkaasti ja ergonomisesti tuotantoalueella ja pienissä varastoissa.