<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

FB40-55(C)N(H)-sarja

Hiljainen ja vakaa Mukava ja täysin hallittava
  • Sähkökäyttöinen vastapainotrukki
  • 4,0-5,5 Tonnia
  • 4 pyörät
  • 80 volttia
  • Vaihtovirta
EDiA XL - Tehokas ja mukava

EDiA XL:n mullistavat ominaisuudet tarjoavat käyttäjille paremman hallittavuuden kuin koskaan ennen. Elektroninen tasauspyörästön lukko parantaa pitoa ja nelipyöräohjaus tarjoaa pitävän ja tarkan ohjattavuuden. Lisäksi EDiA XL on varustettu AutoBoost-ominaisuudella, joka tarjoaa lisää nopeutta ja tehoa juuri silloin, kun sitä tarvitaan eniten.

On tunnettu tosiasia, että kuljettajan mukavuus parantaa tämän tuottavuuttaan. EDiA XL:ssä on mikrotärinöitä vähentävä kumitiivistein varustettu ohjaamo, ja melutaso ohjaamon sisällä on vain 65 dB. Lisäksi EDiA XL -malliin on saatavana lisävarusteena ilmastointi tai lämmitin, joiden avulla ohjaamon lämpötilaa voi säätää kuljettajalle sopivaksi. Yhdessä nämä ominaisuudet luovat rennon ympäristön, jossa kuljettaja voi keskittyä meneillään olevaan tehtävään.

Optimaalista hallittavuutta varten EDiA XL:ssä on kaksi ohjainsauvaa, joiden avulla voi käyttää nosto- ja kallistustoimintoa samanaikaisesti, sekä Adaptive Lift Control (ALC) -ominaisuus, joka parantaa vakautta ja vähentää rungon liikkeitä kuormien laskemisen aikana.

Malli Kapasiteetti
FB40N 4000kg
FB45N 4500kg
FB50CN 4990kg
FB50N 4990kg
FB50NH 5000kg
FB55NH 5500kg

Avainominaisuudet

Miniohjauspyörä

Miniohjauspyörä

Mini-ohjauspyörä helpottaa trukin ohjaamista, sillä se antaa rennomman ajoasennon takaa, että kuljettajalla on mukavat olosuhteet ja hän hallitsee trukin koko pitkän työvuoron ajan.

<strong><span style=text-transform:none;>AutoBoost<span></strong>

AutoBoost

Trukki tunnistaa, milloin tehoa tarvitaan, ja ottaa automaattisesti käyttöön kiihdytyksen ja vääntömomentin tehostuksen.

<strong>Adaptive Lift Control</strong> (<strong>ALC</strong>)

Adaptive Lift Control (ALC)

Kuljettajat voivat varmistaa kuormien tasaisen laskemisen alas vähemmillä trukin liikkeillä, mikä tekee toiminnasta nopeampaa ja tarkempaa kaikilla kuormilla.

Kaksi ohjainsauvaa

Kaksi ohjainsauvaa

Samanaikaisen nostamisen ja kallistamisen mahdollistavat kaksi ergonomista ohjainsauvaa takaavat tukevan otteen erityisesti käsineet kädessä käytettäessä.

Red Dot design award winner

Red Dot design award winner

Red Dot is an internationally recognised symbol of outstanding design, marking the best in aesthetics, functionality, and innovation. The truck's next-generation design, combined with a host of outstanding features, and class-leading ergonomics greatly impressed the expert jury.

Mukava ohjaamo

Mukava ohjaamo

Ohjaamon yleinen melutaso on vain 65 dB - sama kuin normaalin keskustelun äänenvoimakkuus - mikä tarjoaa kuljettajalla hiljaisen ja rauhallisen työympäristön, jossa hän voi keskittyä kulloiseenkin työtehtäväänsä.

Sähkötoiminen tasauspyörästön lukko

Sähkötoiminen tasauspyörästön lukko

Kun sähkötoiminen tasauspyörästön lukko on käytössä, se takaa parhaan mahdollisen pidon pyörittämällä kumpaakin etupyörää samalla nopeudella. Se voidaan määrittää kytkeytymään päälle, kun ajonopeus on hidas tai kääntökulma loiva.

<strong>Intelligent Cornering System</strong>

Intelligent Cornering System

Trukki hidastuu ajoissa ennen käännöstä, mikä tekee kääntymisestä sujuvampaa ja turvallisempaa.

<strong>Sensitive Drive System+</strong> (<strong>SDS+</strong>)

Sensitive Drive System+ (SDS+)

Tämä kuljettajaa avustava järjestelmä reagoi intuitiivisesti yksittäisen kuljettajan ohjauksiin tarjoten parempaa tuottavuutta ja turvallisuutta.

Four Wheel Steering (<strong><strong>4WS</strong></strong>)

Four Wheel Steering (4WS)

Se antaa paremman pidon ja ohjattavuuden erityisesti ahtaissa paikoissa.

<strong>Passive Sway Control</strong>

Passive Sway Control

Runko vaimentaa maston heilumisliikettä, joten kuljettaja voi nostaa kuormia korkealle entistä varmemmin.

UK Material Handling Association -järjestön Vuoden Ympäristötuote 2022 -palkinto

UK Material Handling Association -järjestön Vuoden Ympäristötuote 2022 -palkinto

Alan asiantuntijoista koostuvan tuomariston mielestä Mitsubishi Forklift Trucksin huippuluokan tekniikat, kuten AutoBoost ja Low Noise Lift, tekevät EDiA XL:stä sähköisen, päästöttömän ja energiatehokkaan vaihtoehdon 4–5,5 tonnin polttomoottoritrukeille yhä useammissa tilanteissa.