Skip to content

FD40-55(C)N3-sarja

Maksimoi tuottavuutesi Tehokkuudesta tinkimättä
  • Dieselkäyttöinen vastapainotrukki
  • 4,0-5,5 Tonnia
  • 4 pyörät
GRENDIA EX

Sinun tiukkaan työtahtiisi suunniteltu GRENDiA EX lupaa luotettavan, luokkansa johtavan suorituskyvyn kaikkiin haasteisiin.

Vaikeimmissa olosuhteissa koeteltu ja testattu suunnittelu pohjautuu edeltäjiensä menestykseen, ja tuloksena on optimaalinen suorituskyky.

GRENDiA EX:n edistykselliset Euro Stage V -moottorit ja pitkäikäisen käytön takaava suunnittelu pitävät käyttökustannukset ja huoltotarpeen vähäisinä. Työteho ja tuottavuus ovat maksimaaliset.

Malli Kapasiteetti
FD40N3 4000kg
FD45N3 4500kg
FD50CN3 5000kg
FD50N3 5000kg
FD55N3 5500kg

Avainominaisuudet

<strong>Integrated Presence System</strong> (<strong>IPS2</strong>)

Integrated Presence System (IPS2)

Parantaa turvallisuutta poistamalla hydrauliikka- ja ajotoiminnot käytöstä, kun kuljettaja on poissa vähintään 2 sekunnin ajan. Käyttöoikeus PIN-koodilla vakiovarusteena estää käytön luvattomilta käyttäjiltä.

Tiivistetty runko, täysmittainen pohjapanssari ja sisälokasuojat

Tiivistetty runko, täysmittainen pohjapanssari ja sisälokasuojat

Pohjan täydellinen tiivistys vähentää moottoritilaan menevien vieraiden esineiden, kuten kutistekalvojen, aiheuttamien vaurioiden vaaraa. Se myös vähentää melua ja eliminoi ilman mukana kulkeutuvien pölyhiukkasten aiheuttamat turvallisuusongelmat.

Edistyksellinen Euro Stage V -dieselmoottori

Edistyksellinen Euro Stage V -dieselmoottori

Tämä moderni teollinen konstruktio on viritetty tuottamaan maksimivääntömomentin pienillä käyntinopeuksilla. Tehon, ei käyntinopeuksien, ansiosta se tuottaa vähän melua ja vie vain vähän polttoainetta tarjoten samalla parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Automaattinen dieselhiukkassuodatin

Automaattinen dieselhiukkassuodatin

Tämä vähän huoltoa vaativa dieselhiukkassuodatin varmistaa ihanteellisen puhtauden ja tuottaa jopa vähemmän hiilidioksidia kuin mitä Euro Stage V -päästöluokitus edellyttää. Ainutlaatuinen, käytön aikana toimiva dieselhiukkassuodattimemme ei vaadi kuljettajalta puhdistustoimenpiteitä.

Elektroninen nopeudensäätö

Elektroninen nopeudensäätö

Dieselin edistyksellinen elektroninen ohjaus sisältää: kaksi säädettävää vaihdetta, alemman vaihteen lukituksen (turvallisuuden vuoksi korkealla työskennellessä tai ajettaessa karkealla maaperällä) sekä pienen tehon ajotilan (vähentää pyörien luistoa, säästää renkaita ja alentaa polttoaineenkulutusta).

Moottorin suojausjärjestelmä

Moottorin suojausjärjestelmä

Moottorin suojausjärjestelmässä on kaksi suojausvaihetta koneen sisuksen suojaamiseksi ylikuumenemistilanteessa. Järjestelmä hidastaa ensin moottorin käyttöä ja sen jälkeen sammuttaa koneen suojatakseen sitä.

2-vaihteinen Powershift-vaihteisto

2-vaihteinen Powershift-vaihteisto

Täysin eristetty voimansiirto, jonka kestävyys on legendaarinen. Se on herkästi reagoiva, tarkka, taloudellinen ja suorituskykyinen.

Automaattiset LED-valot

Automaattiset LED-valot

Turvallisuuden parantamiseksi Mitsubishissa on LED-valot vakiovarusteena. Ei tarvetta työvalojen polttimoiden vaihtoon. Valot toimivat turvallisuuden vuoksi täysautomaattisesti, ne ovat halogeenivaloja kirkkaammat ja kuluttavat vähemmän virtaa.

PIN-koodikäyttö vakiovarusteena

PIN-koodikäyttö vakiovarusteena

Parantaa työskentelyalueen turvallisuutta, koska ainoastaan valtuutetut käyttäjät voivat käyttää konetta.