<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content
AXiA EX - Seria SBR12-20N2(I)(S)

Seria SBR12-20N2(I)(S)

PIENET TILAT SUORITUSKYKYÄ
  • Pinontatrukki | SEISTEN AJETTAVA
  • 1,2-2,0 Tonnia
  • 24 volttia
  • Vaihtovirta
MAKSIMOI VARASTOTILASI AXiA EX-PINONTATRUKEILLA

Jos haluat maksimoida varastotilan tehokkuuden, seisten ajettavat pinontatrukit voivat olla täydellinen valinta. Yhdistämällä minimaaliset mitat, pienen kääntösäteen ja erinomaisen käyttäjän suojauksen ne tarjoavat edullisen ja joustavan vaihtoehdon kokonaiselle VNA-ratkaisulle. Pitämällä kuljettajan täysin vaunun sisällä ja turvassa, ne voivat toimia paljon kapeammilla käytävillä.

Varaston suunnitteleminen seisoen ajettaville pinontatrukeille on jopa 35% tehokkaampaa tilankäytön kannalta käyden ajettaviin pinontatrukkeihin verrattuna, mikä tyypillisesti pienentää lavapaikkakohtaisia kustannuksia kolmanneksella. Kompakti profiili saattaa myös sallia kaksisuuntaisen liikenteen käytävillä haarukkatrukkiin verrattuna, mikä lisää tuottavuutta.

Työskentelyn kannalta seisominen on käyttäjän tehokkain asento, jotta hän voi nousta vaunuun ja poistua siitä toistuvasti vuoron aikana. Työskentelytilaa on riittävästi ja suojaus työn aikana on erinomainen – olemalla kokonaan vaunun sisällä hän on paremmin suojassa törmäyksiltä.

Malli Kapasiteetti
SBR12N2 1250 kg
SBR12N2I 1250 kg
SBR16N2 1600 kg
SBR16N2I 1600 kg
SBR16N2S 1600 kg
SBR20N2 2000 kg
SBR20N2I 2000 kg
SBR20N2S 2000 kg

Avainominaisuudet

Mitsubishi AXiA EX - Seria SBR12-20N2(I)(S) - Seisoen vs tavallinen

Seisoen vs tavallinen

Kun käyttäjä on kokonaan vaunun sisällä, sen lisäksi, että hän on paremmassa suojassa onnettomuuden tai törmäyksen sattuessa, vaunu voi olla kompaktimpi ja ketterämpi, mikä mahdollistaa käytön kapeammilla käytävillä.

Mitsubishi AXiA EX - Seria SBR12-20N2(I)(S) - Enhanced Stability System (ESS)

Enhanced Stability System (ESS)

Erittäin vakaan alustan rakenteen lisäksi automaattiset järjestelmät alentavat automaattisesti kiihtyvyyttä jyrkissä käännöksissä ja vähentävät ajonopeutta, kun haarukat ovat yli 1,7 metrin korkeudessa.

Mitsubishi AXiA EX - Seria SBR12-20N2(I)(S) - Ergo Forks Trailing Control

Ergo Forks Trailing Control

Kun ajetaan pitkiä matkoja haarukat takana, tämä lisähallintavaruste mahdollistaa käyttäjälle mukavamman seisoma-asennon kasvot eteenpäin. (Lisävaruste)

Mitsubishi AXiA EX - Seria SBR12-20N2(I)(S) - Intelligent Cornering System

Intelligent Cornering System

Intelligent Cornering System (ICS) logo Trukki tunnistaa kääntymiskulman ja vähentää nopeutta ajoissa. Tästä seuraa paljon turvallisempi käsittely, maksimaalinen vakaus ja tarkka, positiivinen ajo kaarteissa.

Mitsubishi AXiA EX - Seria SBR12-20N2(I)(S) - Litiumioniakku

Litiumioniakku

Li-ion Battery Technology logo Tämä vaihtoehto mahdollistaa nopean latauksen ja minimoi huollon – poistaen kalliiden ylimääräisten akkujen ja aikaa vievien vaihtojen tarpeen. (Lisävaruste.)