<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

SBR12-20N2(I)(S) Series

PIENET TILAT SUORITUSKYKYÄ
  • Pinontatrukki
  • 1,2-2,0 Tonnia
  • 24 volttia
  • Vaihtovirta
MAKSIMOI VARASTOTILASI AXiA EX-PINONTATRUKEILLA

Jos haluat maksimoida varastotilan tehokkuuden, seisten ajettavat pinontatrukit voivat olla täydellinen valinta. Yhdistämällä minimaaliset mitat, pienen kääntösäteen ja erinomaisen käyttäjän suojauksen ne tarjoavat edullisen ja joustavan vaihtoehdon kokonaiselle VNA-ratkaisulle. Pitämällä kuljettajan täysin vaunun sisällä ja turvassa, ne voivat toimia paljon kapeammilla käytävillä.

Varaston suunnitteleminen seisoen ajettaville pinontatrukeille on jopa 35% tehokkaampaa tilankäytön kannalta käyden ajettaviin pinontatrukkeihin verrattuna, mikä tyypillisesti pienentää lavapaikkakohtaisia kustannuksia kolmanneksella. Kompakti profiili saattaa myös sallia kaksisuuntaisen liikenteen käytävillä haarukkatrukkiin verrattuna, mikä lisää tuottavuutta.

Työskentelyn kannalta seisominen on käyttäjän tehokkain asento, jotta hän voi nousta vaunuun ja poistua siitä toistuvasti vuoron aikana. Työskentelytilaa on riittävästi ja suojaus työn aikana on erinomainen – olemalla kokonaan vaunun sisällä hän on paremmin suojassa törmäyksiltä.

Malli Kapasiteetti
SBR12N2 1250 kg
SBR12N2I 1250 kg
SBR16N2 1600 kg
SBR16N2I 1600 kg
SBR20N2 2000 kg
SBR20N2I 2000 kg

Avainominaisuudet

Sisäpuolella vs ulkopuolella

Sisäpuolella vs ulkopuolella

Kun käyttäjä on kokonaan vaunun sisällä, sen lisäksi, että hän on paremmassa suojassa onnettomuuden tai törmäyksen sattuessa, vaunu voi olla kompaktimpi ja ketterämpi, mikä mahdollistaa käytön kapeammilla käytävillä.

Enhanced Stability System (ESS)

Enhanced Stability System (ESS)

Erittäin vakaan alustan rakenteen lisäksi automaattiset järjestelmät alentavat automaattisesti kiihtyvyyttä jyrkissä käännöksissä ja vähentävät ajonopeutta, kun haarukat ovat yli 1,7 metrin korkeudessa.

Ergo Forks Trailing Control

Ergo Forks Trailing Control

Kun ajetaan pitkiä matkoja haarukat takana, tämä lisähallintavaruste mahdollistaa käyttäjälle mukavamman seisoma-asennon kasvot eteenpäin. (Lisävaruste)

<strong>Intelligent Cornering System</strong>

Intelligent Cornering System

Trukki havaitsee kaarteen jyrkkyyden ja pienentää nopeutta ajoissa. Tämä tekee käsittelystä turvallisempaa ja takaa parhaan mahdollisen vakauden sekä tarkan ja varman ohjautuvuuden.

Litiumioniakku

Litiumioniakku

Tämä vaihtoehto mahdollistaa nopean latauksen ja minimoi huollon – poistaen kalliiden ylimääräisten akkujen ja aikaa vievien vaihtojen tarpeen. (Lisävaruste.)