<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content
AXiA EX - SBS16-20N2(I)(S)-sarja

SBS16-20N2(I)(S)-sarja

Valtava suorituskyky Kompakti paketti
  • Pinontatrukki | Istua
  • 1,6-2,0 Tonnia
  • 24 volttia
  • Vaihtovirta
AXiA EX

Istuen ajettava AXiA EX -pinontatrukki on joustava ja tehokas vaihtoehto pinoamiseen ja sisäiseen kuljetukseen varastoissa, valmistuksessa ja kaikkialla, missä tarvitaan turvallista ja tehokasta pinontaa. Näihin tehtäviin käytetään yleisemmin ajotasollisia pinontatrukkeja, mutta niiden käytävän 2,8 m:n leveysvaatimus (AST) (verrattuna AXiA EX:n 2,5 m) ja vain 5,4 m:n nostokorkeus (verrattuna AXiA EX:n 7,0 m) näyttää selvästi, miksi istuen ajettavat pinontatrukit tarjoavat tilaisuuden käyttää tilaa paljon paremmin. Monet yritykset käyttävät kurotustrukkeja pinontatehtäviin, mutta ne saattavat olla ylimitoitettuja tehtävään. Istuen ajettava AXiA-pinontatrukki on erinomainen ja kustannustehokas vaihtoehto tällaisiin töihin.

Saatavilla on leveähaaraisia malleja, joissa on matalaprofiilisemmat taotut haarukat, jotka lisäävät kuormalavojen käsittelyn joustavuutta, mukaan lukien suljettujen ja erikoiskuormankannattajien materiaali. Nämä mallit voivat myös käyttää erilaisia erikoiskäsittelylisälaitteita, esim. piikkejä, pihtejä, teloja yms.

Sen kompakti rakenne tekee siitä käyttökelpoisen ja edullisen vaihtoehdon tilan asettaessa rajoituksia, kuten varaston laajennuksissa tai kokonaisen, monimutkaisen kapeakäytäväratkaisun toteuttamisessa.

Malli Kapasiteetti
SBS16N2 1600 kg
SBS16N2I 1600 kg
SBS16N2S 1600 kg
SBS20N2 2000 kg
SBS20N2I 2000 kg
SBS20N2S 2000 kg

Avainominaisuudet

Mitsubishi AXiA EX - SBS16-20N2(I)(S)-sarja - Litiumioniakku

Litiumioniakku

Li-ion Battery Technology logo Tämä vaihtoehto mahdollistaa nopean latauksen ja minimoi huollon – poistaen kalliiden ylimääräisten akkujen ja aikaa vievien vaihtojen tarpeen. (Lisävaruste.)

Mitsubishi AXiA EX - SBS16-20N2(I)(S)-sarja - Enhanced Stability System (ESS)

Enhanced Stability System (ESS)

Erittäin vakaan alustan rakenteen lisäksi automaattiset järjestelmät alentavat automaattisesti kiihtyvyyttä jyrkissä käännöksissä ja vähentävät ajonopeutta, kun haarukat ovat yli 1,7 metrin korkeudessa.

Mitsubishi AXiA EX - SBS16-20N2(I)(S)-sarja - Kätevä lataus

Kätevä lataus

Ulkoinen akkupistoke helpottaa lyijyakkujen lataamista ilman sisäisen liitännän irrottamisen tarvetta. Turvallisuuden vuoksi trukkia ei voi käyttää, kun se on kytketty lataukseen. (Lisävaruste).

Mitsubishi AXiA EX - SBS16-20N2(I)(S)-sarja - Taitettavat sivuvakaimet

Taitettavat sivuvakaimet

Vakaimet taittuvat ylös ja alas samanaikaisesti haarukan kanssa, mikä tehostaa pinoamista ja suurentaa huomattavasti jäännöskapasiteetteja suurilla nostokorkeuksilla. (Lisävaruste)

Mitsubishi AXiA EX - SBS16-20N2(I)(S)-sarja - Miniohjauspyörä ja kelluva käsinoja

Miniohjauspyörä ja kelluva käsinoja

Tämä ergonomisesti säädettävä hallintajärjestely tekee käytöstä paljon miellyttävämpää kuljettajalle pitkien vuorojen aikana. Se ei pelkästään minimoi väsymistä pitäen kuljettajat keskittyneempinä ja tuottavampina vaan vähentää jännetuppitulehduksen sekä muiden niskan ja hartioiden rasitusvammojen riskiä, jotka ovat yleinen kuljettajan poissaolon syy, johon liittyy kustannuksia.