<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

SBS16-20N2(I)(S) Series

VALTAVA SUORITUSKYKY PIENESSÄ PAKETISSA
  • Pinontatrukki
  • 1,6-2,0 Tonnia
  • 24 volttia
  • Vaihtovirta
AXiA EX

Istuen ajettavat AXiA-pinontatrukit ovat joustava ja kustannustehokas valinta pinoamiseen ja sisäiseen kuljetukseen varastoissa, valmistuslaitoksissa ja kaikkialla, missä tarvitaan turvallista ja tehokasta pinoamista. Näihin tehtäviin käytetään useimmiten ajoläpällä varustettuja lavansiirtovaunuja, mutta niiden vaatima käytävän leveys 2,8 metriä (AXiA EX: 2,5 m) ja vain 5,4 metrin nostokorkeus (AXiA EX: 7 m) tekevät istuen ajettavasta pinontatrukista ilmeisen valinnan parempaa tilankäyttöä silmällä pitäen. Monissa yrityksissä käytetään pinoamiseen työntömastotrukkeja, vaikka niitä voikin pitää tehtävään ylimitoitettuina. Istuen ajettavat AXiA-pinontatrukit ovat erinomainen, kustannuksia säästävä vaihtoehto.

Sen kompakti rakenne tekee siitä käyttökelpoisen ja edullisen vaihtoehdon tilan asettaessa rajoituksia, kuten varaston laajennuksissa tai kokonaisen, monimutkaisen kapeakäytäväratkaisun toteuttamisessa.

Helppo huolto, suuri suorituskyky, pitkät huoltovälit ja Mitsubishi Forklift Trucks -laitteille tyypillinen luotettavuus muodostavat tehokkaan kokonaisratkaisun. Kun pakkaukseen lisätään vielä lavojen käsittelykapasiteetin tuplaava alkunosto-ominaisuus, tuottavuutesi nousee yhtä matkaa kuormien kanssa.

Malli Kapasiteetti
SBS16N2 1600 kg
SBS16N2I 1600 kg
SBS20N2 2000 kg
SBS20N2I 2000 kg

Avainominaisuudet

Litiumioniakku

Litiumioniakku

Tämä vaihtoehto mahdollistaa nopean latauksen ja minimoi huollon – poistaen kalliiden ylimääräisten akkujen ja aikaa vievien vaihtojen tarpeen. (Lisävaruste.)

Enhanced Stability System (ESS)

Enhanced Stability System (ESS)

Erittäin vakaan alustan rakenteen lisäksi automaattiset järjestelmät alentavat automaattisesti kiihtyvyyttä jyrkissä käännöksissä ja vähentävät ajonopeutta, kun haarukat ovat yli 2 metrin korkeudessa.

Helppo lataus

Helppo lataus

Ylimääräisen akun liittimen avulla akun voi ladata helposti akun sisäistä liitintä irrottamatta. Turvallisuussyistä vaunua ei voi ajaa, kun latausjohto on liitettynä. (Lisävaruste)

Taitettavat sivuvakaimet

Taitettavat sivuvakaimet

Vakaimet taittuvat ylös ja alas samanaikaisesti haarukan kanssa, mikä tehostaa pinoamista ja suurentaa huomattavasti jäännöskapasiteetteja suurilla nostokorkeuksilla. (Lisävaruste)

Miniohjauspyörä ja kelluva kyynärnoja

Miniohjauspyörä ja kelluva kyynärnoja

Tämä ergonomisesti säädettävä ohjaus lisää kuljettajan mukavuutta pitkien työvuorojen aikana. Tämä ei vain minimoi väsymystä pitäen heidät keskittyneempinä ja tuottavampina vaan vähentää myös toistuvien rasitusvammojen sekä niskan ja hartioiden muun rasituksen riskiä. Ne ovat yleinen syy kuljettajan kustannuksia aiheuttavaan poissaoloon.