<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content
AXiA XL - SBR12N2TF-sarja

SBR12N2TF-sarja

Suurempi ulottuvuus Tehokas pinonta
  • Pinontatrukki | Seisoa teleskooppihaarukoilla
  • 1,2 Tonnia
  • 24 volttia
  • Vaihtovirta

Seisten ajettavat pinontatrukit ovat ihanteellinen valinta, kun pyritään maksimoimaan varastotilan tehokkuus. Niissä yhdistyvät pienet mitat, pieni kääntösäde ja erinomainen käyttäjän suojaus, ja ne tarjoavat edullisen ja joustavan vaihtoehdon täydelle VNA-ratkaisulle. Kaikissa AXiA XL -malleissa on teleskooppihaarukat joustavaa ja monipuolista käyttöä varten pitkien kuormien käsittelystä kahden paikan syvyisten varastopaikkojen kanssa työskentelyyn.

Kahden paikan syvyisen pinoamisen avulla jokaisen käytäväparin väliin voidaan laittaa neljä kuormalavaa, mikä mahdollistaa tilan optimaalisemman käytön. Varastointikustannukset neliömetriä kohden pienenevät jopa 17%, ja kuormalavapaikkojen määrä lisääntyy 25–30%.

Työskentelyn kannalta seisominen on käyttäjän tehokkain asento, jotta hän voi nousta trukkiin ja poistua siitä toistuvasti vuoron aikana. Työskentelytilaa on riittävästi ja suojaus työn aikana on erinomainen – olemalla kokonaan trukin sisällä hän on paremmin suojassa törmäyksiltä. Tämä työskentelyasento tarjoaa myös paljon paremman näkyvyyden ympäriinsä.

Malli Kapasiteetti
SBR12N2TF 1200 kg

Avainominaisuudet

Mitsubishi AXiA XL - SBR12N2TF-sarja - Seisoen vs tavallinen

Seisoen vs tavallinen

Kun käyttäjä on kokonaan vaunun sisällä, sen lisäksi, että hän on paremmassa suojassa onnettomuuden tai törmäyksen sattuessa, vaunu voi olla kompaktimpi ja ketterämpi, mikä mahdollistaa käytön kapeammilla käytävillä.

Mitsubishi AXiA XL - SBR12N2TF-sarja - Enhanced Stability System (ESS)

Enhanced Stability System (ESS)

Erittäin vakaan alustan rakenteen lisäksi automaattiset järjestelmät alentavat automaattisesti kiihtyvyyttä jyrkissä käännöksissä ja vähentävät ajonopeutta, kun haarukat ovat yli 1,7 metrin korkeudessa.

Mitsubishi AXiA XL - SBR12N2TF-sarja - Ergo Forks Trailing Control

Ergo Forks Trailing Control

Kun ajetaan pitkiä matkoja haarukat takana, tämä lisähallintavaruste mahdollistaa käyttäjälle mukavamman seisoma-asennon kasvot eteenpäin. (Lisävaruste)

Mitsubishi AXiA XL - SBR12N2TF-sarja - Teleskooppihaarukat

Teleskooppihaarukat

Sen lisäksi, että ne mahdollistavat kahden paikan syvyisen pinoamisen käyttämisen varastossa, ne voidaan levittää kahden kuormalavan tai pitkien tavaroiden kuljettamista varten. Lisäksi ne ulottuvat pidemmälle rekkojen lavoille ja kuljetushihnoille, joten kuormaaminen ja purkaminen voidaan tehdä yhdeltä puolelta.

Mitsubishi AXiA XL - SBR12N2TF-sarja - Intelligent Cornering System

Intelligent Cornering System

Intelligent Cornering System (ICS) logo Trukki tunnistaa kääntymiskulman ja vähentää nopeutta ajoissa. Tästä seuraa paljon turvallisempi käsittely, maksimaalinen vakaus ja tarkka, positiivinen ajo kaarteissa.

Mitsubishi AXiA XL - SBR12N2TF-sarja - Litiumioniakku

Litiumioniakku

Li-ion Battery Technology logo Tämä vaihtoehto mahdollistaa nopean latauksen ja minimoi huollon – poistaen kalliiden ylimääräisten akkujen ja aikaa vievien vaihtojen tarpeen. (Lisävaruste).

Mitsubishi AXiA XL - SBR12N2TF-sarja - Leveä-tukijalkaväli mallit

Leveä-tukijalkaväli mallit

Sijoittamalla tukijalat kuormalavan ulkopuolelle haarukoita voidaan käyttää umpipohjaisten kuormalavojen ja erikoiskuormien kanssa. Avoin tila mahdollistaa myös erilaisten erikoiskäsittelylisälaitteiden, kuten piikkien, kourien, telojen yms., käyttämisen. Tukijalkojen välinen vakioleveys on 855 tai 1055 mm. Muita leveyksiä on saatavilla tarvittaessa.

Mitsubishi AXiA XL - SBR12N2TF-sarja - 360° ohjaus

360° ohjaus

360-Mini logo Mahdollistaa pehmeän kääntymisen ilman 3-pistekäännöksen pysähdystä. Se ei pelkästään säästä aikaa jokaisessa käännöksessä – mistä tulee paljon säästöä vuoron aikana – vaan kohdistaa myös vähemmän voimaa kuormaan. Tämä tekee käytöstä nopeampaa, turvallisempaa ja vakaampaa. (Lisävaruste)