<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

FB16-20(C)N2-sarja

Älykäs suorituskyky Uskomaton tuottavuus
  • Sähkökäyttöinen vastapainotrukki
  • 1,6-2,0 Tonnia
  • 4 pyörät
  • 48 volttia
  • Vaihtovirta
EDiA EM

Fiksu. Turvallinen. Ketterä. EDiA EM on paljon trukkia kompaktissa paketissa. Legendaarinen Mitsubishi Forklift Trucks -tekniikka, poikkeuksellinen ergonomia ja huipputeknologia – kuten AutoBoost ja Sensitive Drive System+ (SDS+) – yhdessä tekevät EDiA:sta kuljettajien ja yritysten suosikin.

Nämä sähkötrukit tarjoavat vertaansa vailla olevaa ohjattavuutta tehokkaaseen, erittäin tuottavaan työskentelyyn uskomattoman tiukan ohjauskulman kanssa – mukaan lukien mahdollisuus aikaa säästävään 360 asteen ohjaukseen kolmipyöräisissä malleissa.

Trukin ytimessä olevat älykkäät järjestelmät sopivat täydellisesti kuljettajalle ja tarjoavat tarkan ja tasaisen suorituskyvyn, joka on räätälöity yksittäiselle operaattorille.

Malli Kapasiteetti
FB16CN2 1600 kg
FB16N2 1600 kg
FB18CN2 1800 kg
FB18N2 1800 kg
FB20N2 2000 kg

Avainominaisuudet

<strong>Sensitive Drive System+</strong> (<strong>SDS+</strong>)

Sensitive Drive System+ (SDS+)

Tämä kuljettajaa avustava järjestelmä reagoi intuitiivisesti yksittäisen kuljettajan ohjauksiin tarjoten parempaa tuottavuutta ja turvallisuutta.

Miniohjauspyörä ja kelluva kyynärnoja

Miniohjauspyörä ja kelluva kyynärnoja

Tämä ergonomisesti säädettävä ohjaus lisää kuljettajan mukavuutta pitkien työvuorojen aikana. Tämä ei vain minimoi väsymystä pitäen heidät keskittyneempinä ja tuottavampina vaan vähentää myös toistuvien rasitusvammojen sekä niskan ja hartioiden muun rasituksen riskiä. Ne ovat yleinen syy kuljettajan kustannuksia aiheuttavaan poissaoloon.

<strong><span style=text-transform:none;>AutoBoost<span></strong>

AutoBoost

Trukki tunnistaa, milloin tehoa tarvitaan, ja ottaa automaattisesti käyttöön kiihdytyksen ja vääntömomentin tehostuksen.

<strong>Automatic Hill Hold</strong>

Automatic Hill Hold

AHH estää rullaamisen taaksepäin jopa täysin kuormattuna erittäin jyrkissä rampeissa. Tämä tekee lastaamisesta/purkamisesta turvallisempaa ja nopeampaa. Käyttäjäturvallisuus paranee samalla, kun tuottavuus paranee ja tuotevauriot vähenevät.

Four Wheel Steering (<strong><strong>4WS</strong></strong>)

Four Wheel Steering (4WS)

Se antaa paremman pidon ja ohjattavuuden erityisesti ahtaissa paikoissa.

Red Dot design award winner

Red Dot design award winner

Red Dot is an internationally recognised symbol of outstanding design, marking the best in aesthetics, functionality, and innovation. The truck's next-generation design, combined with a host of outstanding features, and class-leading ergonomics greatly impressed the expert jury.

Sähkötoiminen tasauspyörästön lukko

Sähkötoiminen tasauspyörästön lukko

Kun sähkötoiminen tasauspyörästön lukko on käytössä, se takaa parhaan mahdollisen pidon pyörittämällä kumpaakin etupyörää samalla nopeudella. Se voidaan määrittää kytkeytymään päälle, kun ajonopeus on hidas tai kääntökulma loiva.

Litiumioniakku

Litiumioniakku

Tämä vaihtoehto mahdollistaa nopean latauksen ja minimoi huollon – poistaen kalliiden ylimääräisten akkujen ja aikaa vievien vaihtojen tarpeen. (Lisävaruste.)

<strong>Intelligent Cornering System</strong>

Intelligent Cornering System

Säätää automaattisesti trukin nopeuden ohjauskulman mukaan. Tämä lisää käyttäjän ja työpaikan turvallisuutta, parantaa tuottavuutta ja vähentää renkaiden kulumista.

<strong>Passive Sway Control</strong>

Passive Sway Control

Runko vaimentaa maston heilumisliikettä, joten kuljettaja voi nostaa kuormia korkealle entistä varmemmin.

Kaksi ohjainsauvaa

Kaksi ohjainsauvaa

Samanaikaisen nostamisen ja kallistamisen mahdollistavat kaksi ergonomista ohjainsauvaa takaavat tukevan otteen erityisesti käsineet kädessä käytettäessä.