<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content
EDiA EM - FB14-20(C)N2T-sarja

FB14-20(C)N2T-sarja

Älykäs suorituskyky Uskomaton tuottavuus
  • Sähkökäyttöinen vastapainotrukki
  • 1,4-2,0 Tonnia
  • 3 pyörät
  • 48 volttia
  • Vaihtovirta
EDiA EM

Fiksu. Turvallinen. Ketterä. EDiA EM on paljon trukkia kompaktissa paketissa. Legendaarinen Mitsubishi Forklift Trucks -tekniikka, poikkeuksellinen ergonomia ja huipputeknologia – kuten AutoBoost ja Sensitive Drive System+ (SDS+) – yhdessä tekevät EDiA:sta kuljettajien ja yritysten suosikin.

Nämä sähkötrukit tarjoavat vertaansa vailla olevaa ohjattavuutta tehokkaaseen, erittäin tuottavaan työskentelyyn uskomattoman tiukan ohjauskulman kanssa – mukaan lukien mahdollisuus aikaa säästävään 360 asteen ohjaukseen kolmipyöräisissä malleissa.

Trukin ytimessä olevat älykkäät järjestelmät sopivat täydellisesti kuljettajalle ja tarjoavat tarkan ja tasaisen suorituskyvyn, joka on räätälöity yksittäiselle operaattorille.

Malli Kapasiteetti
FB14N2T 1400 kg
FB16CN2T 1600 kg
FB16N2T 1600 kg
FB18CN2T 1800 kg
FB18N2T 1800 kg
FB20N2T 2000 kg

Avainominaisuudet

Mitsubishi EDiA EM - FB14-20(C)N2T-sarja - 360° ohjaus

360° ohjaus

360-Mini logo Patent Protected Mahdollistaa tasaisen kääntymisen ilman 3 pisteen käännöksen taukoa. Se ei ainoastaan säästä aikaa jokaisessa käännöksessä – joka summautuu työvuoron aikana– vaan myös aiheuttaa vähemmän keskipakovoimaa kuormalle käännöksissä. Tämä mahdollistaa nopeamman, turvallisemman ja vakaamman toiminnan.

Mitsubishi EDiA EM - FB14-20(C)N2T-sarja - Sensitive Drive System+ (SDS+)

Sensitive Drive System+ (SDS+)

SDS+Mini logo Tämä kuljettajaa avustava järjestelmä reagoi intuitiivisesti yksittäisen kuljettajan ohjauksiin tarjoten parempaa tuottavuutta ja turvallisuutta.

Mitsubishi EDiA EM - FB14-20(C)N2T-sarja - Intelligent Cornering System

Intelligent Cornering System

Intelligent Cornering System (ICS) logo Säätää automaattisesti trukin nopeuden ohjauskulman mukaan. Tämä lisää käyttäjän ja työpaikan turvallisuutta, parantaa tuottavuutta ja vähentää renkaiden kulumista.

Mitsubishi EDiA EM - FB14-20(C)N2T-sarja - Automatic Hill Hold

Automatic Hill Hold

AHH-Mini logo AHH estää rullaamisen taaksepäin jopa täysin kuormattuna erittäin jyrkissä rampeissa. Tämä tekee lastaamisesta/purkamisesta turvallisempaa ja nopeampaa. Käyttäjäturvallisuus paranee samalla, kun tuottavuus paranee ja tuotevauriot vähenevät.

Mitsubishi EDiA EM - FB14-20(C)N2T-sarja - Red Dot design award winner

Red Dot design award winner

Red Dot is an internationally recognised symbol of outstanding design, marking the best in aesthetics, functionality, and innovation. The truck's next-generation design, combined with a host of outstanding features, and class-leading ergonomics greatly impressed the expert jury.

Mitsubishi EDiA EM - FB14-20(C)N2T-sarja - Miniohjauspyörä ja kelluva käsinoja

Miniohjauspyörä ja kelluva käsinoja

Tämä ergonomisesti säädettävä hallintajärjestely tekee käytöstä paljon miellyttävämpää kuljettajalle pitkien vuorojen aikana. Se ei pelkästään minimoi väsymistä pitäen kuljettajat keskittyneempinä ja tuottavampina vaan vähentää jännetuppitulehduksen sekä muiden niskan ja hartioiden rasitusvammojen riskiä, jotka ovat yleinen kuljettajan poissaolon syy, johon liittyy kustannuksia.

Mitsubishi EDiA EM - FB14-20(C)N2T-sarja - Litiumioniakku

Litiumioniakku

Li-ion Battery Technology logo Tämä vaihtoehto mahdollistaa nopean latauksen ja minimoi huollon – poistaen kalliiden ylimääräisten akkujen ja aikaa vievien vaihtojen tarpeen. (Lisävaruste.)

Mitsubishi EDiA EM - FB14-20(C)N2T-sarja - Passive Sway Control

Passive Sway Control

Passive Sway Control (PCS) logo Runko vaimentaa maston heilumisliikettä, joten kuljettaja voi nostaa kuormia korkealle entistä varmemmin.

Mitsubishi EDiA EM - FB14-20(C)N2T-sarja - Sähkötoiminen tasauspyörästön lukko

Sähkötoiminen tasauspyörästön lukko

Kun sähkötoiminen tasauspyörästön lukko on käytössä, se takaa parhaan mahdollisen pidon pyörittämällä kumpaakin etupyörää samalla nopeudella. Se voidaan määrittää kytkeytymään päälle, kun ajonopeus on hidas tai kääntökulma loiva.

Mitsubishi EDiA EM - FB14-20(C)N2T-sarja - Kaksi ohjainsauvaa

Kaksi ohjainsauvaa

Samanaikaisen nostamisen ja kallistamisen mahdollistavat kaksi ergonomista ohjainsauvaa takaavat tukevan otteen erityisesti käsineet kädessä käytettäessä.

Mitsubishi EDiA EM - FB14-20(C)N2T-sarja - AutoBoost

AutoBoost

AutoBoost-Mini logo Patent Pending Trukki tunnistaa, milloin tehoa tarvitaan, ja ottaa automaattisesti käyttöön kiihdytyksen ja vääntömomentin tehostuksen.