<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

FB14-20(C)N2T-sarja

Älykäs suorituskyky Uskomaton tuottavuus
  • Sähkökäyttöinen vastapainotrukki
  • 1,4-2,0 Tonnia
  • 3 pyörät
  • 48 volttia
  • Vaihtovirta
EDiA EM

Fiksu. Turvallinen. Ketterä. EDiA EM on paljon trukkia kompaktissa paketissa. Legendaarinen Mitsubishi Forklift Trucks -tekniikka, poikkeuksellinen ergonomia ja huipputeknologia – kuten AutoBoost ja Sensitive Drive System+ (SDS+) – yhdessä tekevät EDiA:sta kuljettajien ja yritysten suosikin.

Nämä sähkötrukit tarjoavat vertaansa vailla olevaa ohjattavuutta tehokkaaseen, erittäin tuottavaan työskentelyyn uskomattoman tiukan ohjauskulman kanssa – mukaan lukien mahdollisuus aikaa säästävään 360 asteen ohjaukseen kolmipyöräisissä malleissa.

Trukin ytimessä olevat älykkäät järjestelmät sopivat täydellisesti kuljettajalle ja tarjoavat tarkan ja tasaisen suorituskyvyn, joka on räätälöity yksittäiselle operaattorille.

Malli Kapasiteetti
FB14N2T 1400 kg
FB16CN2T 1600 kg
FB16N2T 1600 kg
FB18CN2T 1800 kg
FB18N2T 1800 kg
FB20N2T 2000 kg

Avainominaisuudet

360° ohjaus

360° ohjaus

Mahdollistaa tasaisen kääntymisen ilman 3 pisteen käännöksen taukoa. Se ei ainoastaan säästä aikaa jokaisessa käännöksessä – joka summautuu työvuoron aikana– vaan myös aiheuttaa vähemmän keskipakovoimaa kuormalle käännöksissä. Tämä mahdollistaa nopeamman, turvallisemman ja vakaamman toiminnan.

<strong>Sensitive Drive System+</strong> (<strong>SDS+</strong>)

Sensitive Drive System+ (SDS+)

Tämä kuljettajaa avustava järjestelmä reagoi intuitiivisesti yksittäisen kuljettajan ohjauksiin tarjoten parempaa tuottavuutta ja turvallisuutta.

<strong>Intelligent Cornering System</strong>

Intelligent Cornering System

Säätää automaattisesti trukin nopeuden ohjauskulman mukaan. Tämä lisää käyttäjän ja työpaikan turvallisuutta, parantaa tuottavuutta ja vähentää renkaiden kulumista.

<strong>Automatic Hill Hold</strong>

Automatic Hill Hold

AHH estää rullaamisen taaksepäin jopa täysin kuormattuna erittäin jyrkissä rampeissa. Tämä tekee lastaamisesta/purkamisesta turvallisempaa ja nopeampaa. Käyttäjäturvallisuus paranee samalla, kun tuottavuus paranee ja tuotevauriot vähenevät.

Red Dot design award winner

Red Dot design award winner

Red Dot is an internationally recognised symbol of outstanding design, marking the best in aesthetics, functionality, and innovation. The truck's next-generation design, combined with a host of outstanding features, and class-leading ergonomics greatly impressed the expert jury.

Miniohjauspyörä ja kelluva kyynärnoja

Miniohjauspyörä ja kelluva kyynärnoja

Tämä ergonomisesti säädettävä ohjaus lisää kuljettajan mukavuutta pitkien työvuorojen aikana. Tämä ei vain minimoi väsymystä pitäen heidät keskittyneempinä ja tuottavampina vaan vähentää myös toistuvien rasitusvammojen sekä niskan ja hartioiden muun rasituksen riskiä. Ne ovat yleinen syy kuljettajan kustannuksia aiheuttavaan poissaoloon.

Litiumioniakku

Litiumioniakku

Tämä vaihtoehto mahdollistaa nopean latauksen ja minimoi huollon – poistaen kalliiden ylimääräisten akkujen ja aikaa vievien vaihtojen tarpeen. (Lisävaruste.)

<strong>Passive Sway Control</strong>

Passive Sway Control

Runko vaimentaa maston heilumisliikettä, joten kuljettaja voi nostaa kuormia korkealle entistä varmemmin.

Sähkötoiminen tasauspyörästön lukko

Sähkötoiminen tasauspyörästön lukko

Kun sähkötoiminen tasauspyörästön lukko on käytössä, se takaa parhaan mahdollisen pidon pyörittämällä kumpaakin etupyörää samalla nopeudella. Se voidaan määrittää kytkeytymään päälle, kun ajonopeus on hidas tai kääntökulma loiva.

Kaksi ohjainsauvaa

Kaksi ohjainsauvaa

Samanaikaisen nostamisen ja kallistamisen mahdollistavat kaksi ergonomista ohjainsauvaa takaavat tukevan otteen erityisesti käsineet kädessä käytettäessä.

<strong><span style=text-transform:none;>AutoBoost<span></strong>

AutoBoost

Trukki tunnistaa, milloin tehoa tarvitaan, ja ottaa automaattisesti käyttöön kiihdytyksen ja vääntömomentin tehostuksen.