<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

FB25-35A(C)N-sarja

Hallittavuus edistää luottamusta luottamus edistää työtä
  • Sähkökäyttöinen vastapainotrukki
  • 2,5-3,5 Tonnia
  • 4 pyörät
  • 80 volttia
  • Vaihtovirta
EDIA EX perhe

Kaikki EDiA EX:ssä herättää luottamusta. Suunnittelutiimimme teki töitä rakentaakseen jotain kestävää, mutta silti ketterää, teknisesti edistynyttä mutta silti täysin intuitiivisen hallita. EDiA tuo työhösi luottamusta, koska tiedät, että se on aina tehtävänsä tasalla. Nelipyöräohjaus ja vaikuttava jäännöskapasiteetti varmistavat ison trukin suorituskyvyn ahtaissa paikoissa. Ja AutoBoostin ansiosta sinusta ei koskaan tunnu siltä, että voima loppuu kesken.

Kyse on suorituskyvyn lisäksi myös turvallisuudesta. Jokainen osa mastosta kojelautaan ja vastapainoon on viimeistelty maksimoimaan kuljettajan täydellinen näkyvyys työtehtävään. Ilman temppuja pelkällä erinomaisella muotoilulla. Älykkäät järjestelmät säätävät kaiken yhdessä kuljettajan kykyjen ja nostettavan kuorman kanssa vallitsevan tilanteen mukaan - esimerkiksi nosto ja lasku suoritetaan aina tasaisesti mukautuvan nostonhallintajärjestelmän ansiosta.

Haarukkatrukkimme ovat olleet jo vuosia kuljettajien suosikkeja. Valittavana on intuitiivisia ohjausjärjestelmiä, erilaisia kuljettajatiloja, huippuunsa säädettävä ohjaamo ja lukuisia muita ominaisuuksia. Jokainen kuljettaja saa haluamansa EDiA EX -trukin, joka tuntuu täysin luontevalta heti hänen istuessaan ohjaamoon. Täysin räätälöity kokoonpano tekee työvuorosta mukavamman, tehokkaamman ja tuottavamman. Kyse on inspiroivasta luottamuksesta.

Malli Kapasiteetti
FB25ACN 2500 kg
FB25AN 2500 kg
FB30ACN 3000 kg
FB30AN 3000 kg
FB35AN 3500 kg

Avainominaisuudet

Four Wheel Steering (<strong><strong>4WS</strong></strong>)

Four Wheel Steering (4WS)

Se antaa paremman pidon ja ohjattavuuden erityisesti ahtaissa paikoissa.

<strong>Adaptive Lift Control</strong> (<strong>ALC</strong>)

Adaptive Lift Control (ALC)

Kuljettajat voivat varmistaa kuormien tasaisen laskemisen alas vähemmillä trukin liikkeillä, mikä tekee toiminnasta nopeampaa ja tarkempaa kaikilla kuormilla.

<strong>Intelligent Cornering System</strong>

Intelligent Cornering System

Trukki hidastuu ajoissa ennen käännöstä, mikä tekee kääntymisestä sujuvampaa ja turvallisempaa.

Öljytäytteiset märät levyjarrut

Öljytäytteiset märät levyjarrut

Turvallisuussyistä jarrut ovat aina päällä ja deaktivoituvat vain, kun kuljettaja istuu ja kaasua painetaan. Jarrut ovat huoltovapaita eivätkä aiheuta jarrupölyä, mikä tekee EDiA EX:stä ihanteellisen puhtaaseen työympäristöön.

<strong><span style=text-transform:none;>AutoBoost<span></strong>

AutoBoost

Trukki tunnistaa, milloin tehoa tarvitaan, ja ottaa automaattisesti käyttöön kiihdytyksen ja vääntömomentin tehostuksen.

Red Dot design award winner

Red Dot design award winner

Red Dot is an internationally recognised symbol of outstanding design, marking the best in aesthetics, functionality, and innovation. The truck's next-generation design, combined with a host of outstanding features, and class-leading ergonomics greatly impressed the expert jury.

Sähkötoiminen tasauspyörästön lukko

Sähkötoiminen tasauspyörästön lukko

Kun sähkötoiminen tasauspyörästön lukko on käytössä, se takaa parhaan mahdollisen pidon pyörittämällä kumpaakin etupyörää samalla nopeudella. Se voidaan määrittää kytkeytymään päälle, kun ajonopeus on hidas tai kääntökulma loiva.

<strong>Integrated Presence System</strong> (<strong>IPS2</strong>)

Integrated Presence System (IPS2)

Parantaa turvallisuutta poistamalla hydrauliikka- ja ajotoiminnot käytöstä, kun kuljettaja on poissa vähintään 2 sekunnin ajan.

<strong>Automatic Hill Hold</strong>

Automatic Hill Hold

AHH estää rullaamisen taaksepäin jopa täysin kuormattuna erittäin jyrkissä rampeissa. Tämä tekee lastaamisesta/purkamisesta turvallisempaa ja nopeampaa. Käyttäjäturvallisuus paranee samalla, kun tuottavuus paranee ja tuotevauriot vähenevät.

Valittavat Eco- ja Pro-tilat

Valittavat Eco- ja Pro-tilat

Energiataloudellinen ECO-ajotila sopii erityisesti aloittelijoille, sillä se antaa enemmän aikaa ohjaamiselle. PRO-tila puolestaan tarjoaa tehokkaammat asetukset kokeneille kuljettajille.

<strong>Sensitive Drive System+</strong> (<strong>SDS+</strong>)

Sensitive Drive System+ (SDS+)

Tämä kuljettajaa avustava järjestelmä reagoi intuitiivisesti yksittäisen kuljettajan ohjauksiin tarjoten parempaa tuottavuutta ja turvallisuutta.