<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content
GRENDiA ES - FD20-35N3-sarja

FD20-35N3-sarja

Paranna suorituskykyä Aja käyttökustannukset alas
  • Dieselkäyttöinen vastapainotrukki
  • 2,0-3,5 Tonnia
  • 4 pyörät
GRENDiA es - polttomoottori- trukki

GRENDiA ES asettaa korkeimmat standardit polttomoottorikäyttöisille vastapainotrukeille. Se auttaa käyttäjää maksimoimaan tuottavuuden ja minimoimaan käyttökustannukset.

Poikkeuksellinen polttoainetaloudellisuus, kestävät komponentit ja vähän huoltoa vaativa rakenne tekevät GRENDiASTA liiketoiminnallisesti täydellisen. Mikä parasta, siinä on vakiovarusteena runsaasti edistyksellisiä toimintoja, jotka antavat todellista vastinetta rahoille.

Nopeat, vakaat ja poikkeuksellisen tehokkaat GRENDiA-haarukkatrukit tarjoavat sekä suuren työtehon että Euro Stage V -säädösten mukaiset, vähäiset päästöt.

Malli Kapasiteetti
FD20N3 2000 kg
FD25N3 2500 kg
FD30N3 3000 kg
FD35N3 3500 kg

Avainominaisuudet

Mitsubishi GRENDiA ES - FD20-35N3-sarja - Integrated Presence System (IPS2)

Integrated Presence System (IPS2)

Integrated Presence System (IPS2) logo Parantaa turvallisuutta poistamalla hydrauliikka- ja ajotoiminnot käytöstä, kun kuljettaja on poissa vähintään 2 sekunnin ajan. Käyttöoikeus PIN-koodilla vakiovarusteena estää käytön luvattomilta käyttäjiltä.

Mitsubishi GRENDiA ES - FD20-35N3-sarja - Tiivistetty runko, täysmittainen pohjapanssari ja sisälokasuojat

Tiivistetty runko, täysmittainen pohjapanssari ja sisälokasuojat

Pohjan täydellinen tiivistys vähentää moottoritilaan menevien vieraiden esineiden, kuten kutistekalvojen, aiheuttamien vaurioiden vaaraa. Se myös vähentää melua ja eliminoi ilman mukana kulkeutuvien pölyhiukkasten aiheuttamat turvallisuusongelmat.

Mitsubishi GRENDiA ES - FD20-35N3-sarja - Edistyksellinen Euro Stage V -dieselmoottori

Edistyksellinen Euro Stage V -dieselmoottori

Tämä moderni teollinen konstruktio on viritetty tuottamaan maksimivääntömomentin pienillä käyntinopeuksilla. Tehon, ei käyntinopeuksien, ansiosta se tuottaa vähän melua ja vie vain vähän polttoainetta tarjoten samalla parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Mitsubishi GRENDiA ES - FD20-35N3-sarja - Moottorin suojausjärjestelmä

Moottorin suojausjärjestelmä

Moottorin suojausjärjestelmässä on kaksi suojausvaihetta koneen sisuksen suojaamiseksi ylikuumenemistilanteessa. Järjestelmä hidastaa ensin moottorin käyttöä ja sen jälkeen sammuttaa koneen suojatakseen sitä.

Mitsubishi GRENDiA ES - FD20-35N3-sarja - Hi-Vision-masto

Hi-Vision-masto

Näkyvyys on trukin turvallisen käytön perusedellytys. GRENDiA ES tarjoaa luokkansa johtava näkyvyyden maston läpi, mikä lisää turvallisuutta ja alentaa vahinkokustannuksia.

Mitsubishi GRENDiA ES - FD20-35N3-sarja - Automaattiset LED-valot

Automaattiset LED-valot

Turvallisuuden parantamiseksi Mitsubishissa on LED-valot vakiovarusteena. Ei tarvetta työvalojen polttimoiden vaihtoon. Valot toimivat turvallisuuden vuoksi täysautomaattisesti, ne ovat halogeenivaloja kirkkaammat ja kuluttavat vähemmän virtaa.

Mitsubishi GRENDiA ES - FD20-35N3-sarja - PIN-koodikäyttö vakiovarusteena

PIN-koodikäyttö vakiovarusteena

Parantaa työskentelyalueen turvallisuutta, koska ainoastaan valtuutetut käyttäjät voivat käyttää konetta.

Mitsubishi GRENDiA ES - FD20-35N3-sarja - Täysin kelluva voimalinja

Täysin kelluva voimalinja

Alustan eristäminen töyssyjen iskuilta varmistaa pehmeät käyttöolosuhteet ja voimalinjan eristäminen suojaa vaihteistoa ja alustaa käytettäessä jatkuvasti vaikeissa sovelluksissa.

Mitsubishi GRENDiA ES - FD20-35N3-sarja - Edistyksellinen nopeudensäätö

Edistyksellinen nopeudensäätö

Tämä vakio-ominaisuus mahdollistaa turvallisemmat ja tuottavammat toiminnot parantamalla suorituskykyä ajorampeilla ja rajoittamalla samalla nopeutta.

Mitsubishi GRENDiA ES - FD20-35N3-sarja - Ajoneuvon ohjausyksikkö

Ajoneuvon ohjausyksikkö

Nämä suuritehoiset "aivot" mahdollistavat useiden moottorin ja elektronisten toimintojen suorittamisen samanaikaisesti ja suorituskyvyn jatkuvan säädön ja optimoinnin. Ne varmistavat alan johtavan tehon ja polttoainetaloudellisuuden.