<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content
GRENDiA ES - FG15-35(C)N-sarja

FG15-35(C)N-sarja

Paranna suorituskykyä Aja käyttökustannukset alas
  • LPG-käyttöiset haarukkatrukit
  • 1,5-3,5 Tonnia
  • 4 pyörät
GRENDiA ES sarja

GRENDiA ES asettaa korkeimmat standardit polttomoottorikäyttöisille vastapainotrukeille. Se auttaa käyttäjää maksimoimaan tuottavuuden ja minimoimaan käyttökustannukset.

Poikkeuksellinen polttoainetaloudellisuus, kestävät komponentit ja vähän huoltoa vaativa rakenne tekevät GRENDiASTA liiketoiminnallisesti täydellisen. Mikä parasta, siinä on vakiovarusteena runsaasti edistyksellisiä toimintoja, jotka antavat todellista vastinetta rahoille.

Nopeat, vakaat ja poikkeuksellisen tehokkaat GRENDiA-haarukkatrukit tarjoavat sekä suuren työtehon että Euro Stage V -säädösten mukaiset, vähäiset päästöt.

Malli Kapasiteetti
FG15N 1500 kg
FG18N 1750 kg
FG20CN 2000 kg
FG20N 2000 kg
FG25N 2500 kg
FG30N 3000 kg
FG35N 3500 kg

Avainominaisuudet

Mitsubishi GRENDiA ES - FG15-35(C)N-sarja - Integrated Presence System (IPS2)

Integrated Presence System (IPS2)

Integrated Presence System (IPS2) logo Parantaa turvallisuutta poistamalla hydrauliikka- ja ajotoiminnot käytöstä, kun kuljettaja on poissa vähintään 2 sekunnin ajan. Käyttöoikeus PIN-koodilla vakiovarusteena estää käytön luvattomilta käyttäjiltä.

Mitsubishi GRENDiA ES - FG15-35(C)N-sarja - Tiivistetty runko, täysmittainen pohjapanssari ja sisälokasuojat

Tiivistetty runko, täysmittainen pohjapanssari ja sisälokasuojat

Pohjan täydellinen tiivistys vähentää moottoritilaan menevien vieraiden esineiden, kuten kutistekalvojen, aiheuttamien vaurioiden vaaraa. Se myös vähentää melua ja eliminoi ilman mukana kulkeutuvien pölyhiukkasten aiheuttamat turvallisuusongelmat.

Mitsubishi GRENDiA ES - FG15-35(C)N-sarja - Edistynyt teollisuuskäyttöön suunniteltu moottori

Edistynyt teollisuuskäyttöön suunniteltu moottori

Teollisuuskäyttöön suunniteltu moottori tuottaa alan johtavan vääntömomentin ja tehon pienillä kierroksilla ja varmistaa pitkän ja huolettoman käyttöiän. Se tarjoaa legendaarisen luotettavuuden ja pitkän käyttöiän ja samalla luokkansa johtavan suorituskyvyn yhdistettynä alhaiseen polttoaineenkulutukseen.

Mitsubishi GRENDiA ES - FG15-35(C)N-sarja - Moottorin suojausjärjestelmä

Moottorin suojausjärjestelmä

Moottorin suojausjärjestelmässä on kaksi suojausvaihetta koneen sisuksen suojaamiseksi ylikuumenemistilanteessa. Järjestelmä hidastaa ensin moottorin käyttöä ja sen jälkeen sammuttaa koneen suojatakseen sitä.

Mitsubishi GRENDiA ES - FG15-35(C)N-sarja - Hi-Vision-masto

Hi-Vision-masto

Näkyvyys on trukin turvallisen käytön perusedellytys. GRENDiA ES tarjoaa luokkansa johtava näkyvyyden maston läpi, mikä lisää turvallisuutta ja alentaa vahinkokustannuksia.

Mitsubishi GRENDiA ES - FG15-35(C)N-sarja - Automaattiset LED-valot

Automaattiset LED-valot

Turvallisuuden parantamiseksi Mitsubishissa on LED-valot vakiovarusteena. Ei tarvetta työvalojen polttimoiden vaihtoon. Valot toimivat turvallisuuden vuoksi täysautomaattisesti, ne ovat halogeenivaloja kirkkaammat ja kuluttavat vähemmän virtaa.

Mitsubishi GRENDiA ES - FG15-35(C)N-sarja - PIN-koodikäyttö vakiovarusteena

PIN-koodikäyttö vakiovarusteena

Parantaa työskentelyalueen turvallisuutta, koska ainoastaan valtuutetut käyttäjät voivat käyttää konetta.

Mitsubishi GRENDiA ES - FG15-35(C)N-sarja - Täysin kelluva voimalinja

Täysin kelluva voimalinja

Alustan eristäminen töyssyjen iskuilta varmistaa pehmeät käyttöolosuhteet ja voimalinjan eristäminen suojaa vaihteistoa ja alustaa käytettäessä jatkuvasti vaikeissa sovelluksissa.

Mitsubishi GRENDiA ES - FG15-35(C)N-sarja - 3-tiekatalysaattori (LPG)

3-tiekatalysaattori (LPG)

Asennettu kaikkiin LPG-malleihin Mitsubishi Forklift Trucksin tinkimättömän turvallisuussitoutumisen mukaisesti. Varmistaa alan johtavan polttoainetaloudellisuuden, vähäiset haitalliset päästöt ja korkean tehon.

Mitsubishi GRENDiA ES - FG15-35(C)N-sarja - Ajoneuvon ohjausyksikkö

Ajoneuvon ohjausyksikkö

Nämä suuritehoiset "aivot" mahdollistavat useiden moottorin ja elektronisten toimintojen suorittamisen samanaikaisesti ja suorituskyvyn jatkuvan säädön ja optimoinnin. Ne varmistavat alan johtavan tehon ja polttoainetaloudellisuuden.