<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

FG40-55(C)N3-sarja

Maksimoi tuottavuutesi Tehokkuudesta tinkimättä
  • LPG-käyttöiset haarukkatrukit
  • 4,0-5,5 Tonnia
  • 4 pyörät
tiukkaan työtahtiin suunniteltu GRENDiA ex

Sinun tiukkaan työtahtiisi suunniteltu GRENDiA EX lupaa luotettavan, luokkansa johtavan suorituskyvyn kaikkiin haasteisiin.

Vaikeimmissa olosuhteissa koeteltu ja testattu suunnittelu pohjautuu edeltäjiensä menestykseen, ja tuloksena on optimaalinen suorituskyky.

GRENDiA EX:n edistykselliset Euro Stage V -moottorit ja pitkäikäisen käytön takaava suunnittelu pitävät käyttökustannukset ja huoltotarpeen vähäisinä. Työteho ja tuottavuus ovat maksimaaliset.

Malli Kapasiteetti
FG40N3 4000 kg
FG45N3 4500 kg
FG50CN3 5000 kg
FG50N3 5000 kg
FG55N3 5500 kg

Avainominaisuudet

<strong>Integrated Presence System</strong> (<strong>IPS2</strong>)

Integrated Presence System (IPS2)

Parantaa turvallisuutta poistamalla hydrauliikka- ja ajotoiminnot käytöstä, kun kuljettaja on poissa vähintään 2 sekunnin ajan. Käyttöoikeus PIN-koodilla vakiovarusteena estää käytön luvattomilta käyttäjiltä.

Tiivistetty runko, täysmittainen pohjapanssari ja sisälokasuojat

Tiivistetty runko, täysmittainen pohjapanssari ja sisälokasuojat

Pohjan täydellinen tiivistys vähentää moottoritilaan menevien vieraiden esineiden, kuten kutistekalvojen, aiheuttamien vaurioiden vaaraa. Se myös vähentää melua ja eliminoi ilman mukana kulkeutuvien pölyhiukkasten aiheuttamat turvallisuusongelmat.

Autoista tutut polkimet

Autoista tutut polkimet

Tarjoavat optimaalisen poljinkulman ja kuljettajat voivat nauttia niiden helppokäyttöisyydestä ja hyvästä hallinnasta - ilman jalkojen rasitusta.

Suuren tuottavuuden takaava rakenne

Suuren tuottavuuden takaava rakenne

Voimansiirtolinjan alhainen melu- ja tärinätaso pitävät väsymyksen kurissa ja mahdollistavat mukavan ja häiriöttömän toiminnan.

Elektroninen nopeudensäätö

Elektroninen nopeudensäätö

Edistyksellinen elektroninen ohjaus sisältää: kaksi säädettävää vaihdetta, alemman vaihteen lukituksen (turvallisuuden vuoksi korkealla työskennellessä tai ajettaessa karkealla maaperällä) sekä pienen tehon ajotilan (vähentää pyörien luistoa, säästää renkaita ja alentaa polttoaineenkulutusta).

Moottorin suojausjärjestelmä

Moottorin suojausjärjestelmä

Moottorin suojausjärjestelmässä on kaksi suojausvaihetta koneen sisuksen suojaamiseksi ylikuumenemistilanteessa. Järjestelmä hidastaa ensin moottorin käyttöä ja sen jälkeen sammuttaa koneen suojatakseen sitä.

2-vaihteinen Powershift-vaihteisto

2-vaihteinen Powershift-vaihteisto

Täysin eristetty voimansiirto, jonka kestävyys on legendaarinen. Se on herkästi reagoiva, tarkka, taloudellinen ja suorituskykyinen.

Automaattiset LED-valot

Automaattiset LED-valot

Turvallisuuden parantamiseksi Mitsubishissa on LED-valot vakiovarusteena. Ei tarvetta työvalojen polttimoiden vaihtoon. Valot toimivat turvallisuuden vuoksi täysautomaattisesti, ne ovat halogeenivaloja kirkkaammat ja kuluttavat vähemmän virtaa.

PIN-koodikäyttö vakiovarusteena

PIN-koodikäyttö vakiovarusteena

Parantaa työskentelyalueen turvallisuutta, koska ainoastaan valtuutetut käyttäjät voivat käyttää konetta.

3-tiekatalysaattori (LPG)

3-tiekatalysaattori (LPG)

Asennettu kaikkiin LPG-malleihin Mitsubishi Forklift Trucksin tinkimättömän turvallisuussitoutumisen mukaisesti. Varmistaa alan johtavan polttoainetaloudellisuuden, vähäiset haitalliset päästöt ja korkean tehon.