<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content
PREMiA EM - PBV/PBF20N3D(R)(S)-sarja

PBV/PBF20N3D(R)(S)-sarja

Yksi poikkeuksellinen trukki Kaksinkertaista tuottavuus
  • Kaksoislavatrukki
  • 2,0 Tonnia
  • 24 volttia
  • Vaihtovirta
PREMIA EM

PREMiA EM -kaksoislavatrukki on tarkoitettu erittäin vaativaan työhön, jossa suorituskyky ja tarkkuus ovat tärkeitä. Se on saatavana sekä kiinteällä että taittuvalla ajotasolla. Sillä on nopea kiihtyvyys, suuri ajonopeus ja markkinoiden johtavat nosto- ja laskunopeudet. Perusnosto-ominaisuus mahdollistaa suuremman maavaran tarvittaessa ja pinottujen lavojen kuljettamisen kaksinkertaistaen tuottavuuden lyhentäen niiden siirtämiseen paikasta A paikkaan B tarvittavaa aikaa.

Se on ihanteellinen vaihtoehto lavojen siirtotyöhön kiireisissä logistiikkaterminaaleissa ja teollisuusvarastoissa sekä ajoneuvojen kuormaamiseen ja purkamiseen useiden huippuominaisuuksien ansiosta. Markkinoiden johtavat nosto- ja laskunopeudet tarkoittavat, että paletin siirtämiseen tarvittava aika pysyy mahdollisimman lyhyenä. mikä laskee kokonaiskäyttökustannuksia. Vankka rakenne ja legendaarinen Mitsubishi Forklift Trucksin luotettavuus tarkoittaa, että se sietää hyvin raskaita vuoroja ja pitää toiminta-ajan mahdollisimman pitkänä.

Korkeaa suorituskykyä ja pitkiä vuoroja ei kuitenkaan saavuteta, jos käyttäjä ei ole parhaimmillaan. Patentoidut DriveSteady- ja TractionPlus-järjestelmät varmistavat erinomaisen vetopyörän paineen, iskunvaimennuksen ja sivuttaisvakauden kaarreajossa, mikä tekee ajamisesta tasaisempaa ja turvallisempaa. Luokkansa paras ErgoSteer-ohjausaisan pää tekee käytöstä käyttäjille yksinkertaista, miellyttävää ja intuitiivista, jotta he voivat keskittyä täysin kulloiseenkin tehtävään.

Malli Kapasiteetti
PBF20N3DR 2000 / 1000+1000 kg
PBF20N3DS 2000 / 1000+1000 kg
PBV20N3D 2000 / 1000+1000 kg

Avainominaisuudet

Mitsubishi PREMiA EM - PBV/PBF20N3D(R)(S)-sarja - ErgoSteer-ohjausaisan pää

ErgoSteer-ohjausaisan pää

Luokkansa johtava, IP65-luokiteltu säänkestävä ohjausaisan pää helppopääsyisillä säätimillä, jotka on sijoitettu ergonomisesti käyttömukavuuden lisäämiseksi ja väsymisen vähentämiseksi.

Mitsubishi PREMiA EM - PBV/PBF20N3D(R)(S)-sarja - DriveSteady

DriveSteady

DS-MiniBrand.svg logo Patent Protected Ainutlaatuinen patentoitu järjestelmä tarjoaa parhaan mahdollisen vetopidon, vaimennuksen ja vakauden epätasaisilla alustoilla ja märissä olosuhteissa, erityisesti kaarreajossa.

Mitsubishi PREMiA EM - PBV/PBF20N3D(R)(S)-sarja - Markkinoiden johtava nosto- ja laskunopeus

Markkinoiden johtava nosto- ja laskunopeus

PREMiA EM DPH:n tehokas käsiteltävyys pitää tuottavuuden erittäin korkeana.

Mitsubishi PREMiA EM - PBV/PBF20N3D(R)(S)-sarja - Säädettävä EasyRide-vaimennusjärjestelmä (ajotasomallit)

Säädettävä EasyRide-vaimennusjärjestelmä (ajotasomallit)

Sähköisen vaimennuksen ansiosta käyttäjä voi säätää ajotason painonsa mukaan, optimoida vaimennustehon ja varmistaa turvallisemman ja mukavamman käytön.

Mitsubishi PREMiA EM - PBV/PBF20N3D(R)(S)-sarja - Perusnosto

Perusnosto

Tuottavuus voidaan tuplata kuljettamalla samaan aikaan kahta lavaa päällekkäin. Alkunosto mahdollistaa myös kuormien nostamisen korkeammalle, jotta saadaan suurempi maavara rampeilla, kaltevilla pinnoilla ja epätasaisilla pinnoilla.

Mitsubishi PREMiA EM - PBV/PBF20N3D(R)(S)-sarja - Li-ion-akku (lisävaruste)

Li-ion-akku (lisävaruste)

Tämä lisävaruste mahdollistaa nopean latauksen ja minimoi huoltotarpeen – ei kalliiden lisäakkujen tarvetta eikä aikaa vieviä akunvaihtoja.