<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content
PREMiA EM - PBV/PBF20-25N3(R)(S)-sarja

PBV/PBF20-25N3(R)(S)-sarja

Pieni kooltaan suuri suorituskyvyltään
  • Platform Power Pallet
  • 2,0-2,5 Tonnia
  • 24 volttia
  • Vaihtovirta
PREMiA EM

PREMiA EM -tuotevalikoimaa on saatavana kolmena versiona: taitettava ajotaso, takaa noustava kiinteä ajotaso ja sivulta noustava kiinteä ajotaso. Jokaisesta trukista on saatavana joko 2 tai 2,5 tonnin kapasiteetilla varustettu versio. Kaikissa trukeissa on raskaaseen käyttöön suunniteltu alusta ja kaikkiin akkutarpeisiin sopivia kokovaihtoehtoja on kolme: mini, junior ja senior. Minialusta on myös lajissaan markkinoiden lyhyin.

Patentoitu DriveSteady-järjestelmä takaa erinomaiset vetopyöräpaineet ja loistavat iskunvaimennuksen ja sivuttaisvakauden kaarreajossa. Kaikki tämä tekee PREMiA EM:stä sähkökäyttöisten haarukkatrukkien virstanpylvään.

Ergonomisesti muotoillussa, luokkansa parhaassa ErgoSteer-ohjausaisassa on helppokäyttöiset hallintalaitteet, joiden avulla kuljettaja ohjaa trukkia mukavasti, turvallisesti ja intuitiivisesti, ja pystyy keskittymään täydellisesti parhaillaan tehtävään työhön.

Malli Kapasiteetti
PBF20N3R 2000 kg
PBF20N3S 2000 kg
PBF25N3R 2500 kg
PBF25N3S 2500 kg
PBV20N3 2000 kg
PBV25N3 2500 kg

Avainominaisuudet

Mitsubishi PREMiA EM - PBV/PBF20-25N3(R)(S)-sarja - ErgoSteer-ohjausaisan pää

ErgoSteer-ohjausaisan pää

Luokkansa johtava, IP65-luokiteltu säänkestävä ohjausaisan pää helppopääsyisillä säätimillä, jotka on sijoitettu ergonomisesti käyttömukavuuden lisäämiseksi ja väsymisen vähentämiseksi.

Mitsubishi PREMiA EM - PBV/PBF20-25N3(R)(S)-sarja - Combi-ohjattu nostojärjestelmä

Combi-ohjattu nostojärjestelmä

Käyttäjä pystyy säätämään haarukoiden nopeutta helposti nostettaessa ja laskettaessa, mikä mahdollistaa laitteiden tasaisen käytön.

Mitsubishi PREMiA EM - PBV/PBF20-25N3(R)(S)-sarja - Markkinoiden johtava nostokorkeus 220 mm

Markkinoiden johtava nostokorkeus 220 mm

Erinomainen käsittelyyn jyrkillä rampeilla, lastauslaitureilla ja epätasaisilla pinnoilla, jopa kierrätettyjä lavoja käytettäessä.

Mitsubishi PREMiA EM - PBV/PBF20-25N3(R)(S)-sarja - Säädettävä EasyRide-vaimennusjärjestelmä

Säädettävä EasyRide-vaimennusjärjestelmä

Sähköisen vaimennuksen ansiosta käyttäjä voi säätää ajotason painonsa mukaan, optimoida vaimennustehon ja varmistaa turvallisemman ja mukavamman käytön.

Mitsubishi PREMiA EM - PBV/PBF20-25N3(R)(S)-sarja - DriveSteady

DriveSteady

DS-MiniBrand.svg logo Patent Protected Ainutlaatuinen patentoitu järjestelmä tarjoaa parhaan mahdollisen vetopidon, vaimennuksen ja vakauden epätasaisilla alustoilla ja märissä olosuhteissa, erityisesti kaarreajossa.

Mitsubishi PREMiA EM - PBV/PBF20-25N3(R)(S)-sarja - Li-ion-akku (lisävaruste)

Li-ion-akku (lisävaruste)

Li-ion Battery Technology logo Tämä lisävaruste mahdollistaa nopean latauksen ja minimoi huoltotarpeen – ei kalliiden lisäakkujen tarvetta eikä aikaa vieviä akunvaihtoja.