<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

PBP16-20N3(R)(E) & PBP12N2D-sarja

SUUNNITELTU LOISTAMAAN RAKENNETTU KESTÄMÄÄN
  • Kävellen ajettavat lavansiirtovaunut
  • 1,2-2,0 Tonnia
  • 24 volttia
  • Vaihtovirta
PREMIA ES

Käyden ajettavat sähkökäyttöiset PREMiA ES -lavansiirtovaunut on kehitetty toimimaan keskeytyksettä haastavimmissakin ympäristöissä. Suljetun alustan ja vedenpitävien komponenttien (IP54) ansiosta lika, roskat, pöly ja vesi eivät vaikuta PREMiA ES:ään, ja trukki toimii luotettavasti sekä sisällä että ulkona erittäin vähäisellä huollolla.

PREMiA ES -malleissa on poikkeuksellisen lyhyt, kompakti alusta erittäin kapeilla käytävillä työskentelemiseen, mikä mahdollistaa maksimaalisen säilytystiheyden. Markkinoiden johtava nostokorkeus ja jousitetut kääntöpyörät varmistavat vakauden rampeilla, lastauslaitureilla ja epätasaisilla alustoilla työskennellessä.

Trukki tarjoaa kaksi toimintatilaa. ECO-tila sopii uusille käyttäjille, sillä se rajoittaa nopeutta tasaisen liikkeen varmistamiseksi, ja PRO-tila tukee suurempia nopeuksia optimaalisen suorituskyvyn ja tuottavuuden saavuttamiseksi.

Malli Kapasiteetti
PBP12N2D 1250 kg
PBP16N3 1600 kg
PBP18N3 1800 kg
PBP20N3 2000 kg
PBP20N3E 2000 / 700 kg
PBP20N3R 2000 kg

Avainominaisuudet

Vesi- ja pölytiivis alusta

Vesi- ja pölytiivis alusta

Sen tiivistetty alusta yhdessä IP54-vedenpitävyysluokan kanssa lisää käyttöaikaa ja tuottavuutta. Se pystyy työskentelemään vaativissa ympäristöissä.

Valurautainen vetoyksikkö

Valurautainen vetoyksikkö

Teollisuussuunniteltu, kestävä valurautainen vetoyksikkö, jossa hammaspyörät pyörivät öljykylvyssä, takaa maksimaalisen kestävyyden.

<strong><span style=text-transform:none;>ErgoSteer</span></strong>-ohjausaisan pää

ErgoSteer-ohjausaisan pää

Luokkansa johtava, IP65-luokiteltu säänkestävä ohjausaisan pää helppopääsyisillä säätimillä, jotka on sijoitettu ergonomisesti käyttömukavuuden lisäämiseksi ja väsymisen vähentämiseksi.

Kompakti alusta

Kompakti alusta

Erittäin kompakti alustarakenne mahdollistaa trukin käytön paljon pienemmillä käytävillä, mikä vapauttaa samalla arvokasta varastotilaa ja tekee trukin käyttämisestä turvallisempaa.

Saranaton teräksinen akkukansi

Saranaton teräksinen akkukansi

Saranaton, teräksinen akkukansi poistaa lavansiirtovaunujen yleisimmän rikkoutumisriskin.

Ryömintänopeustoiminto ajoaisan ohituksella

Ryömintänopeustoiminto ajoaisan ohituksella

Tämä mahdollistaa käytön ajoaisa pystyasennossa, mikä parantaa ohjattavuutta ja tuottavuutta.

Vedenkestävät IP54-komponentit

Vedenkestävät IP54-komponentit

Vedenkestävät komponentit mahdollistavat käytön sisätiloissa, ulkona ja märissä olosuhteissa, mikä maksimoi joustavuuden ja tuottavuuden pitäen samalla seisokit minimissä.

Edistyksellinen ohjelmoitava ohjain

Edistyksellinen ohjelmoitava ohjain

Uusimman edistyneen kontrollerin avulla voimme käyttää 30% vähemmän johdotuksia/kytkimiä, mikä lisää kestävyyttä, tuottavuutta, turvallisuutta ja käyttöaikaa. ECO- ja PRO-tilakytkin vakiona.

Vankat haarukat ja kuormalavan siirtorullat

Vankat haarukat ja kuormalavan siirtorullat

Vahva, hitsattu haarukkarakenne isoilla laakereilla maksimoi toimintavarmuuden ja pitkän käyttöiän, joten trukki toimii vaikeimmissakin käyttökohteissa.

Erittäin vakaa suunnittelu

Erittäin vakaa suunnittelu

Koska kääntöpyörät on kytketty keskusvetopyörän kautta, trukki tarjoaa huippuluokan nopeuden ja erinomaisen vakauden lastauslaitureilla, ja kuormansuojaus vähentää kalliita kääntöpyörävaurioita.