<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content
PREMiA EX - PBR20-30N2-sarja

PBR20-30N2-sarja

Tehokas suorituskyky Erinomainen ergonomia
  • LAVANSIIRTOVAUNU | SEISTEN AJETTAVA
  • 2,0-3,0 Tonnia
  • 24 volttia
  • Vaihtovirta
PREMiA EX - SEISTEN AJETTAVA LAVANSIIRTÄJÄ

Vaakakuljetukseen keskipitkillä ja pitkillä matkoilla, varmistaa, että käyttäjät saavat seisten ajettavan lavansiirtovaunun mukavuus- ja turvallisuushyödyt. Ergonomiset säätimet, mukava ohjaamo ja helppo nouseminen ja poistuminen tekevät pitkistäkin vuoroista stressittömiä ja vähemmän väsyttäviä kuljettajalle.

Seisten ajettavan lavansiirtovaunun rakenne pitää käyttäjän kokonaan trukin sisäpuolella alustan suojassa. Seisoen ajettava konsepti mahdollistaa myös erittäin kompaktin jalanjäljen. Yhdessä uskomattoman pienen kääntösäteen kanssa tämä tekee kapeista käytäväjärjestelyistä paljon toteuttamiskelpoisempia.

Optimaalisen tehokkaaksi suunniteltu, hyvin kiihtyvä ja nopeasti kulkeva PREMiA EX tarjoaa käyttäjille jatkuvaa sujuvaa ja vakaata suorituskykyä. Suoraviivaisen huollon ja legendaarisen Mitsubishi Forklift Trucksin luotettavuuden avulla PREMiA EX pitää seisokit minimissä.

Malli Kapasiteetti
PBR20N2 2000 kg
PBR30N2 3000 kg

Avainominaisuudet

Mitsubishi PREMiA EX - PBR20-30N2-sarja - Intelligent Cornering System

Intelligent Cornering System

Intelligent Cornering System (ICS) logo Trukki tunnistaa kääntymiskulman ja vähentää nopeutta ajoissa. Tästä seuraa paljon turvallisempi käsittely, maksimaalinen vakaus ja tarkka, positiivinen ajo kaarteissa.

Mitsubishi PREMiA EX - PBR20-30N2-sarja - Täysin säädettävä ohjauspyörä

Täysin säädettävä ohjauspyörä

Ohjauspyörä minimoi trukin käyttämiseen tarvittavan ponnistelun, sillä se tukee rennompaa ajoasentoa varmistaen, että kuljettaja pysyy rentona ja hallinnassa pitkien työvuorojen aikana. Sen korkeutta ja kulmaa voidaan säätää kaikenkokoisille kuljettajille sopivaksi.

Mitsubishi PREMiA EX - PBR20-30N2-sarja - 360 asteen ohjaus

360 asteen ohjaus

360-Mini logo Patent Protected Mahdollistaa tasaisen kääntymisen ilman 3 pisteen käännöksen taukoa. Se ei ainoastaan säästä aikaa jokaisessa käännöksessä – joka summautuu työvuoron aikana– vaan myös aiheuttaa vähemmän keskipakovoimaa kuormalle käännöksissä. Tämä mahdollistaa nopeamman, turvallisemman ja vakaamman toiminnan.

Mitsubishi PREMiA EX - PBR20-30N2-sarja - Dynaaminen ohjaustehostin

Dynaaminen ohjaustehostin

A progressive steering ratio reduces the effort needed by the operator, making driving smooth and responsive. This reduces operator fatigue and improves steering precision, increasing driveability and reducing the risk of damage.

Mitsubishi PREMiA EX - PBR20-30N2-sarja - Litiumioniakku

Litiumioniakku

Li-ion Battery Technology logo Tämä lisävaruste mahdollistaa nopean latauksen ja minimoi huoltotarpeen – ei kalliiden lisäakkujen tarvetta eikä aikaa vieviä akunvaihtoja.