<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

PBS20-30N2-sarja

TYÖSKENTELE ÄLYKKÄÄMMIN TYÖSKENTELE TURVALLISEMMIN
  • LAVANSIIRTOVAUNU
  • 2,0-3,0 Tonnia
  • 24 volttia
  • Vaihtovirta
PREMIA EX

Sisäisiin kuljetuksiin, tuotantoalueen ja läpivirtausterminaalin tarpeisiin ihanteellisesti sopivat 2,0–3,0 tonnin PREMiA EX -lavasiirtäjät ovat älykäs, turvallinen ja kustannustehokas vaihtoehto. Niiden valtava suorituskyky ja -kapasiteetti takaavat, että myös vähemmän intensiiviset toimenpiteet voivat hyötyä niiden nopeammasta pääomatuotosta ajolipalla varustettuihin lavansiirtovaunuihin verrattuna.

Käveltävät ja taitettavilla ajoläpillä varustetut lavansiirtovaunut ovat yleensä tavallinen valinta tällaisiin tehtäviin, mutta niiden kääntösäde on laajempi niiden rakenteesta johtuen. Istuen ajettavan PREMiA EX:n rakenne sulkee kuitenkin kuljettajan täysin suojaavan runkonsa sisään ja suojausta voidaan parantaa vielä valinnaisella turvakatoksella. Rakenne mahdollistaa kompaktimman alustan, mikä näkyy pienempänä vaadittavana käytävän leveytenä 2,5 m. Tämä tehostaa arvokkaan varastotilan hyödyntämistä huomattavasti.

Suuri kuljetusnopeus, pitkät huoltovälit, helppo huolto, poikkeuksellinen luotettavuus, intuitiiviset ohjaimet sekä erinomainen ergonomia ja mukavuus tekevät istuen ajettavasta, sähkökäyttöisestä PREMiA EX -haarukkatrukista täydellisen ratkaisun tuottavuuden tehostamiseen.

Malli Kapasiteetti
PBS20N2 2000 kg
PBS30N2 3000 kg

Avainominaisuudet

Litiumioniakku

Litiumioniakku

Tämä vaihtoehto mahdollistaa nopean latauksen ja minimoi huollon – poistaen kalliiden ylimääräisten akkujen ja aikaa vievien vaihtojen tarpeen. (Lisävaruste.)

Suuret kuljetusnopeudet

Suuret kuljetusnopeudet

2,0-tonniset mallit: 10 km/h kuormaa vedettäessä.
3,0-tonniset mallit: 12 km/h kuormaa vedettäessä.

360 asteen ohjaus

360 asteen ohjaus

Mahdollistaa tasaisen kääntymisen ilman 3 pisteen käännöksen taukoa. Se ei ainoastaan säästä aikaa jokaisessa käännöksessä – joka summautuu työvuoron aikana– vaan myös aiheuttaa vähemmän keskipakovoimaa kuormalle käännöksissä. Tämä mahdollistaa nopeamman, turvallisemman ja vakaamman toiminnan.

Dynaaminen ohjaustehostus

Dynaaminen ohjaustehostus

A progressive steering ratio reduces the effort needed by the operator, making driving smooth and responsive. This reduces operator fatigue and improves steering precision, increasing driveability and reducing the risk of damage.

Miniohjauspyörä ja kelluva kyynärnoja

Miniohjauspyörä ja kelluva kyynärnoja

Tämä ergonomisesti säädettävä ohjaus lisää kuljettajan mukavuutta pitkien työvuorojen aikana. Tämä ei vain minimoi väsymystä pitäen heidät keskittyneempinä ja tuottavampina vaan vähentää myös toistuvien rasitusvammojen sekä niskan ja hartioiden muun rasituksen riskiä. Ne ovat yleinen syy kuljettajan kustannuksia aiheuttavaan poissaoloon.