<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content
- THD13-15N3-sarja

THD13-15N3-sarja

Kapeakäytävätrukin toimivuus Työntömastotrukin ketteryys
  • Kapeakäytävätrukit | Man-down
  • 1,3-1,5 Tonnia
  • 48 volttia
  • Vaihtovirta
THD13-15N3

Kapeat käytävät ja suuret hyllykorkeudet maksimoivat käytettävissä olevan varastotilan. THD13-15N3-sarjan kapeakäytävätrukeissa yhdistyvät työntömastotrukkimainen ketteryys ja monet muut hyödylliset ominaisuudet – täydellinen yhdistelmä optimaalisen tilankäytön hyödyntämiseen.

Markkinoiden johtava suorituskyky – huippunopeus jopa 14 km/h – yhdistettynä ergonomiseen muotoiluun ja monipuolisiin turvallisuusominaisuuksiin tekevät toiminnasta äärimmäisen tehokasta ja turvallista ja parantavat siten tuottavuutta.

Kapeakäytävätrukit eivät useinkaan ole kovin tahokkaita tai ketteriä käytävien ulkopuolella. Tämän takia tavallisesti tarvitaan tavallisesti välivarastointiasemia ja syöttötrukkeja, jotta kapeakäytävätrukkien tarvitsee toimia vain käytävillä. Kapeakäytävätrukkien ja syöttötrukkien kiertoajat ovat harvoin täysin synkronoituja keskenään, joten aikaa kuluu hukkaan jommankumman seisoessa tyhjänä.

Malli Kapasiteetti
THD13N3 1250 kg
THD15N3 1500 kg

Avainominaisuudet

Mitsubishi - THD13-15N3-sarja - Automaattinen nopeudenrajoitin

Automaattinen nopeudenrajoitin

Turvallisempaa käyttöä varten, kun trukki toimii ohjattujen pinoamiskäytävien ulkopuolella, ajonopeus pienenee automaattisesti, kun haarukat nostetaan tietyn korkeuden yläpuolelle.

Mitsubishi - THD13-15N3-sarja - Kaksi trukkia yhdessä

Kaksi trukkia yhdessä

Vaikka THD13-15N3-sarja on erinomainen, tehokas VNA-trukki käytävien sisällä, se onnistuu myös pitämään työntömastotrukkien kaltaisen ketteryyden ja ohjattavuuden ollessaan poissa käytävistä. Tästä ei ole tarvetta P & D-asemille, syöttötrukeille ja ylimääräisille kuljettajille, koska tämä trukki voi tehdä kaiken. Hyödyt suuresta varastointikapasiteetista mutta pidät trukkikalustosi määrän minimissä.

Mitsubishi - THD13-15N3-sarja - MaxVision

MaxVision

Trukki on optimoitu täysin, jotta kuljettaja saa mahdollisimman laajan näkymän. Selkeä näkymä maston läpi antaa erinomaisen kuvan haarukoista ja kuormasta. Tämä lisää kuljettajien luottamusta, turvallisuutta ja tuottavuutta.

Mitsubishi - THD13-15N3-sarja - Monitoiminen Ergologic-ohjainsauva

Monitoiminen Ergologic-ohjainsauva

Tämä erittäin ergonominen ohjain tarjoaa yhden ergonomisen otteen jopa seitsemälle eri toiminnolle, mukaan lukien nostaminen, laskeminen, kääntäminen ja haarukan kulku. Näiden toimintojen yhdistäminen yhteen ohjaimeen tekee toiminnasta intuitiivista ja luonnollista.

Mitsubishi - THD13-15N3-sarja - Tason avustusjärjestelmä (lisävaruste)

Tason avustusjärjestelmä (lisävaruste)

Järjestelmä havaitsee pudotuksen nostonopeuden syötössä, tunnistaen käyttäjän aikomuksen ja haarukoiden pysäyttäminen ovat tarkalleen oikealla tasolla turvallisempaa ja tehokkaampaa käsittelyä varten.