Skip to content

PBV/PBF20-25N3(R)(S)-sarja

Pieni kooltaan suuri suorituskyvyltään
  • Platform Power Pallet
  • 2,0-2,5 Tonnia
  • 24 volttia
  • Vaihtovirta
PREMIA EM

PREMiA EM -tuotevalikoimaa on saatavana kolmena versiona: taitettava ajotaso, takaa noustava kiinteä ajotaso ja sivulta noustava kiinteä ajotaso. Jokaisesta trukista on saatavana joko 2 tai 2,5 tonnin kapasiteetilla varustettu versio. Kaikissa trukeissa on raskaaseen käyttöön suunniteltu alusta ja kaikkiin akkutarpeisiin sopivia kokovaihtoehtoja on kolme: mini, junior ja senior. Minialusta on myös lajissaan markkinoiden lyhyin.

Patentoitu DriveSteady-järjestelmä takaa erinomaiset vetopyöräpaineet ja loistavat iskunvaimennuksen ja sivuttaisvakauden kaarreajossa. Kaikki tämä tekee PREMiA EM:stä sähkökäyttöisten haarukkatrukkien virstanpylvään.

Ergonomisesti muotoillussa, luokkansa parhaassa ErgoSteer-ohjausaisassa on helppokäyttöiset hallintalaitteet, joiden avulla kuljettaja ohjaa trukkia mukavasti, turvallisesti ja intuitiivisesti, ja pystyy keskittymään täydellisesti parhaillaan tehtävään työhön.

Malli Kapasiteetti
PBF20N3R 2000kg
PBF20N3S 2000kg
PBF25N3R 2500kg
PBF25N3S 2500kg
PBV20N3 2000kg
PBV25N3 2500kg

Avainominaisuudet

<strong>ErgoSteer</strong>-ohjausaisan pää

ErgoSteer-ohjausaisan pää

Luokkansa johtava, IP65-luokiteltu säänkestävä ohjausaisan pää helppopääsyisillä säätimillä, jotka on sijoitettu ergonomisesti käyttömukavuuden lisäämiseksi ja väsymisen vähentämiseksi.

Moniohjain-nostojärjestelmä

Moniohjain-nostojärjestelmä

Käyttäjä pystyy säätämään haarukoiden nopeutta helposti nostettaessa ja laskettaessa, mikä mahdollistaa laitteiden tasaisen käytön.

Markkinoiden johtava nostokorkeus 220 mm

Markkinoiden johtava nostokorkeus 220 mm

Erinomainen käsittelyyn jyrkillä rampeilla, lastauslaitureilla ja epätasaisilla alustoilla, jopa kierrätettyjä lavoja käytettäessä.

Säädettävä <strong>EasyRide</strong>-vaimennusjärjestelmä

Säädettävä EasyRide-vaimennusjärjestelmä

Sähköisen vaimennuksen ansiosta käyttäjä voi säätää ajotason painonsa mukaan, optimoida vaimennustehon ja varmistaa turvallisemman ja mukavamman käytön.

<strong>DriveSteady</strong>

DriveSteady

Ainutlaatuinen patentoitu järjestelmä tarjoaa parhaan mahdollisen vetopidon, vaimennuksen ja vakauden epätasaisilla alustoilla ja märissä olosuhteissa, erityisesti kaarreajossa.

Li-ion-akku (lisävaruste)

Li-ion-akku (lisävaruste)

Tämä lisävaruste mahdollistaa nopean latauksen ja minimoi huoltotarpeen - ei kalliiden lisäakkujen tarvetta ja aikaa vieviä akunvaihtoja.