Skip to content

SBR12-20N2(I)(S) sarja

Tehokas suorituskyky Erinomainen ergonomia
  • Power Pallets
  • Vaihtovirta
  • 2,0-3,0 Tonnia
Stand-on palletruck - til en effektiv lagerhåndtering

Vaakakuljetukseen keskipitkillä ja pitkillä matkoilla, varmistaa, että käyttäjät saavat seisten ajettavan lavansiirtovaunun mukavuus- ja turvallisuushyödyt. Ergonomiset säätimet, mukava ohjaamo ja helppo nouseminen ja poistuminen tekevät pitkistäkin vuoroista stressittömiä ja vähemmän väsyttäviä kuljettajalle.

Seisten ajettavan lavansiirtovaunun rakenne pitää käyttäjän kokonaan trukin sisäpuolella alustan suojassa. Seisoen ajettava konsepti mahdollistaa myös erittäin kompaktin jalanjäljen. Yhdessä uskomattoman pienen kääntösäteen kanssa tämä tekee kapeista käytäväjärjestelyistä paljon toteuttamiskelpoisempia.

Optimaalisen tehokkaaksi suunniteltu, hyvin kiihtyvä ja nopeasti kulkeva PREMiA EX tarjoaa käyttäjille jatkuvaa sujuvaa ja vakaata suorituskykyä. Suoraviivaisen huollon ja legendaarisen Mitsubishi Forklift Trucksin luotettavuuden avulla PREMiA EX pitää seisokit minimissä.

Malli Kapasiteetti
PBR20N2 2000kg
PBR30N2 3000kg

Avainominaisuudet

<strong>Intelligent Cornering System</strong>

Intelligent Cornering System

Trukki havaitsee kaarteen jyrkkyyden ja pienentää nopeutta ajoissa. Tämä tekee käsittelystä turvallisempaa ja takaa parhaan mahdollisen vakauden sekä tarkan ja varman ohjautuvuuden.

Täysin säädettävä ohjauspyörä

Täysin säädettävä ohjauspyörä

Ohjauspyörä minimoi trukin käyttämiseen tarvittavan ponnistelun, sillä se tukee rennompaa ajoasentoa varmistaen, että kuljettaja pysyy rentona ja hallinnassa pitkien työvuorojen aikana. Sen korkeutta ja kulmaa voidaan säätää kaikenkokoisille kuljettajille sopivaksi.

360 asteen ohjaus

360 asteen ohjaus

Mahdollistaa pehmeän kääntymisen ilman 3-pistekäännöksen pysähdystä.

Dynaaminen ohjaustehostus

Dynaaminen ohjaustehostus

Vähentää kuljettajan väsymistä ja parantaa toimintatarkkuutta, mikä parantaa ajettavuutta ja vähentää onnettomuuksia.

Litiumioniakku

Litiumioniakku

Tämä lisävaruste mahdollistaa nopean latauksen ja minimoi huoltotarpeen - ei kalliiden lisäakkujen tarvetta ja aikaa vieviä akunvaihtoja.